Show

Komentari 36

Doček Nove godine 2022. sve je bliže: Evo gdje nastupaju naši estradnjaci za 'najluđu noć'

Doček Nove godine 2022. sve je bliže: Evo gdje nastupaju naši estradnjaci za 'najluđu noć'

Silente i Vatra potvrdili su nastupe u Dubrovniku, Neno Belan i grupa Fiumens u Rijeci, grupa Thrill i TBF u Splitu, Šajeta, Groovers i drugi u Opatiji, dok će Vodicama goste zabavljati Maja Šuput i Jole

Doček Nove godine 2022. kuca nam pred vratima, što znači da je stiglo i vrijeme za maltretiranje pitanjem – a di ćeš ti za novu? S obzirom na to da je ovo izazovno vrijeme poljuljano koronavirusom, teško je unaprijed planirati, no neki gradovi ipak su isplanirali koji će glazbenici kod njih nastupiti za Silvestrovo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tako će Dubrovnik u Novu 2022. godinu na Stradunu ući uz Silente i Vatru, a ulaz na koncert neće biti moguć bez covid potvrde.

DallasRecords

 – Uloženo je jako puno kreativnosti, truda i želje. Pod okriljem festivala bit će i drugih manjih programa i popriličan broj iznenađenja. Festival će obilježiti dubrovačke kolende. Želimo u vrijeme blagdana ponuditi kvalitetan sadržaj, posebno ove godine, kada ljudima treba malo lijepog ugođaja i opuštanja – izjavila je zamjenica dubrovačkoga gradonačelnika Jelka Tepšić. Rijeka će u Novu 2022. ući uz Nenu Belana i grupu Fiumens. Naravno, sve mora biti u skladu s epidemiološkom mjerama.

– Dugo smo se dvoumili hoćemo li organizirati doček Nove godine na Korzu. Drago mi je da mogu najaviti nastup Nene Belana i grupe Fiumens koji će nas svojim koncertom uvesti u Novu godinu, naravno, sve sukladno epidemiološkim mjerama koje budu na snazi – izjavio je riječki gradonačelnik Marko Filipović.

Split će u Novu godinu ući uz nastup irskog pop benda Thrilla i TBF-a od 22 do 2 ujutro  – ukoliko to epidemiološka situacija dopusti. A ulaznice su već neko vrijeme u prodaji po cijeni od 60 kuna.

– Svakako nam je jako drago što nastupamo za doček Nove godine i specijalno nam je drago šta smo doma, to je najslađe. Još taj prostor, di su nam prije starci plesali, meni to znači nešto i mislim da će bit baš dobra atmosfera, nekako baš imam dobar osjećaj. Dođite, dođite i veseli budite – izjavio je Mladen iz TBF-a.

Službeni program za doček Nove Godine u Zagrebu zasad je nepoznat, očekuje se u idućim danima. Od klubova, Tvornica kulture tradicionalno organizira doček uz vlastiti DJ program, a cijena upada je 50 kuna.

Od ostalih novogodišnjih dočeka poznato je tko će držati koncerte u Opatiji i u Vodicama. U Opatiji će tako na Silvestrovo, na više lokacija građane zabavljati David DanijelTrio RioDuško Jeličić i Bonaca, KoktelsiŠajetaGroovers, Dellboysi i Finta De Mona. 

U Vodicama koncerte na različitim lokacijama imaju jedni od najpopularnijih zabavljača, Maja Šuput i Jole, dok Severina i Nina Badrić svoje gaže imaju u Crnoj Gori. 

Vodice: Koncertom Severine otvoren 11. CMC festival

Najčitaniji članci