Show

Komentari 7

Ništa od spektakularnog dočeka Nove godine na splitskoj Rivi?

Ništa od spektakularnog dočeka Nove godine na splitskoj Rivi?

Ove godine nismo ni imali javni poziv za organiziranje dočeka Nove godine na Rivi, rekla je za Alijana Vukšić, direktorica Turističke zajednice Splita

Doček Nove godine ove godine se, zbog pandemije korona virusa, neće upriličiti u Zadru, a vjerojatno niti na splitskoj Rivi, piše Slobodna Dalmacija

POGLEDAJTE VIDEO 

Kako se za sada šuška, i ove godine ponovit će se prošlogodišnji scenarij zbog rekordnog broja zaraženih u posljednja dva tjedna. 

- Ove godine nismo ni imali javni poziv za organiziranje dočeka Nove godine na Rivi - rekla je za Slobodnu Dalmaciju Alijana Vukšić, direktorica Turističke zajednice Splita.

- Situacija je neizvjesna, a o eventualnom održavanju nekog koncerta na otvorenom odlučit će Grad. Bit će nekoliko prigodnih punktova, na Mertojaku i bedemu Cornaro, o čemu smo već izvijestili javnost. Bude li interesa među ugostiteljima, oni će moći pozvati nekog glazbenika da dođe pjevati - dodala je.

No, na splitskom Zvončacu situacija je drugačija. Tamo će, u organizaciji privatne firme, nastupiti TBF. Svi oni koji žele prisustvovati tom događaju morat će na ulazu pokazati covid potvrdu ili negativan test. 

Ni hrvatski glazbenici neće proći ništa bolje. Velike iznose za doček Nove godine koji su imali do 2020. godine sada samo mogu sanjati. 

Ipak, neki od njih nastupit će u privatnim aranžmanima. Maja Šuput uveseljavat će goste jednog hotela u Vodicama, a Jelena Rozga ima nastup u hotelu u Novom Sadu. 

Najčitaniji članci