Obavijesti

Show

Komentari 2

Po četiri Emmyja hit serijama 'Moderna obitelj' i 'Domovina'

Po četiri Emmyja hit serijama 'Moderna obitelj' i 'Domovina'
29

Po četiri kipića na ovogodišnjoj dodjeli Emmyja odnijele su serije ' Moderna obitelj', 'Domovina' i 'Promjena igre'. 'Domovina' je s trona skinula seriju 'Momci s Madisona'

VIDEO

Na 64. dodjeli nagrada Emmy u nedjelju navečer u Los Angelesu najviše nagrada osvojile su humoristična serija 'Moderna obitelj' i Domovina'. Seriji 'Domovina' pripala su četiri kipića, uključujući nagradu za najbolju dramsku seriju, najboljeg glumca Damiena Lewisa, najbolju glumicu Claire Danes i najbolji scenarij.

Prošlo je 17 godina otkako je Claire Danes (33) posljednji put bila nominirana i to za ulogu u televizijskoj dramskoj seriji 'I to mi je neki život'. Kipić je dobila za ulogu Carrie Mathison u seriji 'Domovina'. Osim ekipi showa trudna glumica se posebno zahvalila suprugu Hughu Dancyju.

- Moj suprug, moja ljubav, moj život, otac moje bebe. Ne bih ništa mogla učiniti bez tebe. Volim te puno, jako sam ti zahvalna - rekla je glumica.

'Moderna obitelj' je najbolja humoristična serija

ABC-jevoj seriji 'Moderna obitelj' pripala je treću godinu zaredom nagrada za najbolju homorističnu seriju. Osim toga redatelj Steven Levitan dobio je kipić za najbolju režiju dok su Eric Stonestreet i Julie Bowen dobili nagrade za najboljeg sporednog glumca i glumicu.

- Nisam znao da ću se na TV -u pojaviti kao gay, ali mi se sviđaju slike dlakavih prsa koje ste mi poslali - rekao je Stonestreet fanovima.

Zvijezda serije Sofia Vergara nije dobila nagradu, ali je izazvala pravu pomutnju pojavivši se na crvenom tepihu u zelenoj izazovnoj kreaciji.

'Domovina' je s trona svrgnula seriju 'Momci s Madisona'

S obzirom da je 'Domovina' dobila nagradu za dramsku seriju, 'Momci s Madisona' nisu uspjeli ući u povijest kao prva dramska serija koja je posljednje četiri godine zaredom osvojila najviše Emmyja u toj kategoriji. 

Što se miniserija i TV filmova tiče, najveći je pobjednik 'Game Change' koji je uz glavnu nagradu osvojio i Emmyje za najbolju glumicu, scenarij i režiju.

'Promjena igre' također je odnijela četiri kipića

Julianne Moore dobila je nagradu za najbolju glumicu za ulogu Sarah Palin u seriji 'Promjena igre' o nekadašnjoj guvernerki Aljaske koja je postala republikanski kandidat za američku potpredsjednicu. Seriji su pripale i nagrade za najbolju miniseriju ili film, najboljeg redatelja i scenarij.

Jon Cryer dobio je kipić kao najbolji glumac u komediji 'Dva i pol muškarca' za ulogu Alana Harpera.

- Ovo je ludo. Nešto je očito otišlo krivo - našalio se Cryer. 

Costner je dobio kipić za najboljeg glavnog glumca u 'Hatfields&McCoys'

Louis C.K. osvojio je dvostruke kipiće za najbolji scenarij za komediju 'Louie' i za 'Louis C.K. Live at the Beacon Theatre', video koji osobno producira i prodaje svojim obožavateljima kao digitalni download. Domaćin 'Plesa sa zvijezdama' Tom Bergeron dobio je Emmy kao voditelj plesnog natjecanja.

Kevin Costner kipić je dobio za najboljeg glavnog glumca u miniseriji ili filmu History channela "Hatfields & McCoys" dok je Tomu Berengeru pripala nagrada za najboljeg sporednog glumca u miniseriji ili filmu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'
NISU SE MOGLI KONCENTRIRATI

Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'

Jennifer je nosila bijelu majicu, a čini se da ispod nje nije bilo grudnjaka, što su svi odmah primijetili...