Obavijesti

Show

Komentari 11

Dodjela Zlatne maline: I ove je godine Adam Sandler na listi

Dodjela Zlatne maline: I ove je godine Adam Sandler na listi
7

Razzie, tradicionalna nagrada koja se svake godine dodjeljuje najgorim glumcima i glumicama te redateljima i scenaristima, je opet uvrstila Adama Sandlera na listu

VIDEO

Kao i svake sezone, još od 1981. godine, i ove godine će se jedan dan prije dodjele Oscara tradicionalno održati dodjela Zlatnih malina.

Nagrada koja se dodjeljuje najgorim glumcima i glumicama te redateljima i scenaristima je s vremenom dobila i neke komične kategorije, poput 'Najgori nastavak' ili 'Najgori ripoff'. Tako je ove godine uvedena kategorija 'Razzie Redeemer', za glumca koji se najbolje iskupio svojim filmom.

Nominacije u glavnim kategorijama:

Najgori film:

U kategoriji za najgori film nominirani su 'Fantastična četvorka', 'Pedeset nijansi sive', 'Jupiter u usponu', 'Policajac iz shopping centra 2' i 'Pikseli'.

 

Continental/Sony

 

 

 

Najgori glumac:

Za najgoreg glumca se natječu Johnny Depp u 'Mortdecaiju', Jamie Dornan u 'Pedeset nijansi sive', Kevin James za ulogu u 'Policajcu iz shopping centra 2', Adam Sandler za uloge u filmovima 'The Cobbler' i 'Pikseli', te Channing Tatum za svoju ulogu u filmu 'Jupiter u usponu'.

 

Pixsell

 

 

 

Najgora glumica:

Ove godine nagradu za najgoru glumicu iščekuju Katherine Heigl za 'Home Sweet Hell', Dakota Johnson za 'Pedeset nijansi sive', Mila Kunis u 'Jupiter u usponu', Jennifer Lopez za ulogu u 'The Boy Next Door' i Gwyneth Paltrow za 'Mortdecai'.

 

Screenshot

 

 

 

Najgori sporedni glumac:

Za najgoreg sporednog glumca nominirani su Chevy Chase u 'Jacuzzi Expressu' i 'Vacationu', Josh Gad za 'Piksele' i 'The Wedding Ringer', Kevin James za 'Piksele', Jason Lee za 'Alvin i vjeverice: Velika avantura' i Eddie Redmayne za 'Jupiter u usponu'.

Najgora sporedna glumica:

Najgora sporedna glumica bi mogla biti Kaley Cuoco-Sweeting za ulogu u 'Alvinu i vjevericama: Velika avantura' i 'The Wedding Ringer', Rooney Mara u 'Panu', Michelle Monaghan u 'Pikselima', Julianne Moore u 'Sedmom sinu', i Amanda Seyfried za 'Love the Coopers' i 'Pan'.

Najgori remake/rip-off/nastavak:

Za najgori nastavak se natječu 'Alvin i vjeverice: Velika avantura', 'Fantastična četvorka', 'Jacuzzi express', 'Human Centipede 3 (Final Sequence)' i 'Policajac iz shopping centra 2'.

 

YouTube/Screenshot

 

 

 

Najgori par na ekranu:

U kategoriji su svo četvero iz 'Fantastične četvorke', Johnny Depp i njegov brk u 'Mortdecaiju', Jamie Dornan i Dakota Johnson u 'Pedeset nijansi sive', Kevin James i njegov ples ili njegov nalijepljeni brk u 'Policajcu iz shopping centra 2' i Adam Sandler i bilo koji par cipela u 'The Cobbleru'.

 

YouTube/Screenshot

 

 

 

Najgori redatelj:

Najgori redatelji bi mogli biti Andy Fickman za 'Policajac iz shopping centra 2', Tom Six za 'Human Centipede 3 (Final Sequence)', Sam Taylor-Johnson za 'Pedeset nijansi sive', Josh Trank za 'Fantastičnu četvorku' te Andy i Lana Wachowski za 'Jupiter u usponu'.

VIDEO

 

 

 

Najgori scenarij:

 

 

 

Nagrada za najgori scenarij ide jednom od ovih filmova: 'Fantastična četvorka', 'Pedeset nijansi sive' , 'Jupiter u usponu', 'Policajac iz shopping centra 2', i 'Pikseli'.

 

 

 

Nagrada za iskupljenje:

 

 

 

Ove godine su se možda iskupili sljedeći filmaši: Elizabeth Banks za nekoliko hit filmova 2015. godine, M. Night Shyamalan za ' Posjeta ', Will Smith za Concussion i Sylvester Stallone za 'Creed: Legenda je rođena'.

 

 

 

 

 

 

 

YouTube/Screenshot

 

 

 

 

 

 

 

Što mislite? Nedostaju li neki glumci ili filmovi?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu