Obavijesti

Show

Komentari 164

Dogovara kupnju: Za Dan žena Seve će od Milana dobiti hotel?

Prema pisanju srpskog Pressa, Milan Popović trenutačno pregovara s vlasnicima vile 'Breg' u Vojvodini jer Severinu za Dan žena želi obradovati vlasničkim listom

VIDEO

Srpski 'kralj bakra' navodno je zaručnicu koja mu je nedavno rodila sina Aleksandra odlučio obradovati još jednom nekretninom. Prema pisanju srpskog Pressa, Milan Popović trenutačno pregovara s vlasnicima vile 'Breg' u Vršcu zbog kupnje hotela s pet zvijezdica kojeg navodno želi pokloniti pjevačici. 

- Milan i Seve bili su česti gosti ovog hotela jer je uređen po najvišim svjetskim standardima, a s druge strane, nalazi se u mirnom gradu što posebno odgovara ljudima koji su javne osobe jer je izoliran od radoznalih paparazza - otkrio je izvor blizak Milan Popoviću. 

Dodaje da je Popović odmah nakon što je saznao za prodaju vlasnicima rekao da je zainteresiran za kupnju te da su se nakon toga već nekoliko puta susreli kako bi se dogovorili oko cijene.

- On je izuzetno ozbiljan kupac i volio bi da dogovor ostvare u narednih nekoliko dana kako bi vlasničkim listom obradovao Severinu za Dan žena - kazao je izvor.

Vojvođanski hotel prostire se na 7.200 kvadratnih metara, a okružen je i s vrtom od 4.000 m2. U njemu se nalaze 44 sobe, četiri luksuzna apartmana, spa-centar s unutrašnjim i vanjskim bazenima, prostorija za fitness i saune.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 164
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski