Obavijesti

Show

Komentari 0

Dođite na DJ & MC performans ovog vikenda u klub DrinX

 Dođite na DJ & MC performans ovog vikenda u klub DrinX
3

Klub DrinX i legendarni zagrebački DJ Saša Šoštarić programom Happy Friday i dalje brinu da svaki petak u Novoj 2015. bude "veseo", u subotu slijedi poslastica

VIDEO

Dođite na DJ & MC performans ovog vikenda u klub DrinX. Klub DrinX i legendarni zagrebački DJ Saša Šoštarić programom Happy Friday i dalje brinu da svaki petak u Novoj 2015. bude "veseo", a u subotu slijedi poslastica uz animaciju na mikrofon - karizmatičan zabavljač DaDoo ima DJ i MC performans.

DJ legenda kultnih zagrebačkih klubova Kulušić, Saloon, Hemingway i Maraschino, Saša Šoštarić, poziva Vas da mu se u petak 6. veljače pridružite u Tkalčićevoj 10 u klubu DrinX i zabavite uz plesne hitove i studentski prijateljske cijene pića. Dakle, slijedi još veseliji "Veseli petak" na kojem nećete moći prestati plesati do jutra. 

U subotu 7. veljače, DJ DaDoo primit će se mikrofona i zaigrati u ulozi MC-a. DaDoo je karizmatičan zabavljač poznat je po svojoj polivalentnosti, dobro poznaje sve glazbene žanrove i ima odličan osjećaj za atmosferu i publiku.

MC animacija danas je neizostavan programski sadržaj svih svjetskih klubova, a DaDoo je odličan animator, imitator i zabavljač općenito, pa će Vas u subotu dodatno zabaviti komičnim dosjetkama, imitacijama i sjajnom animacijom na mikrofonu. 

Od glazbe Vas očekuje ponajbolje od svih urbanih glazbenih žanrova, od rocka, popa, housea, r'n'b-a i popa, a zna začiniti i s pokojom domaćom funk ili hip-hop "trakom"... Uz animaciju na mikrofonu, doživljaj će Vam biti potpun. 

Dakle, u subotu 07. veljače slijedi još jedna "Gradska predigra", na kojoj se zaigrajte uz sjajnu glazbu i MC animaciju na mikrofonu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina