Obavijesti

Show

Komentari 0

Dođite na party „We found love 2014.“ u Gallery i Faces

Dođite na party „We found love 2014.“  u Gallery i Faces
1

Ove novogodišnje večeri Gallery & Faces pozivaju vas na jedinstven party za doček Nove Godine, pod nazivom „We found love 2014.“ na 31.12.2013.

VIDEO

Uđite u novi početak, novu godinu, u potpuno novom, sretnom i ugodnom okruženju uz najbolju novogodišnju atmosferu jer upravo je novogodišnja večer početak svega što Vas očekuje u novoj 2014-oj godini.

Doček će se održati na Jarunu s pogledom na „Zagrebačko more“ uz spektakularan vatromet i sami event s bogatim programom koji uključuje ulaz u Gallery i Faces, piće dobrodošlice, osiguran catering kroz cijelu noć uz posebnu ponudu sushi-a za VIP stolove iz restorana Binimoto, šampanjac u ponoć, specijalni glazbeni program koji će Vam osigurati atraktivni izvođači DJ JOE2SHINE, AUTOMATIKK, DJ NIKK NORISS, DJ V-GLOBAL u Gallery-u uz stranu glazbu i DJ BAGY u Faces-u uz domaću i narodnu glazbu. Kupnjom ulaznice imate priliku biti dio specijalne nagradne igre u kojoj Gallery i Faces sretnog dobitnika/dobitnicu nagrađuju putovanjem u Paris za dvije osobe na Valentinovo 14.02.2014. i sve to uz ekskluzivnu cijenu ulaznice od 150kn kojom možete ući u dva kluba na sva tri eventa od kojih je jedan pre party u Khala baru 20.12., sami doček Nove Godine u Gallery-u i Faces-u i after party u Faces-u 1.1.2014.

Ulaznicu je moguće kupiti u Khala baru (Kaptol Centar) i Faces-u (Jarun), a dodatne informacije i VIP rezervacije stolova moguće su na broj +385 91 3785 469 i email: wefoundlove2014@gmail.com, a pratiti nas možete i na Facebook-u:
https://m.facebook.com/events/164602737082703

Uključite se u nagradni natječaj portala 24sata.hr i osvojite ulaznice za ovaj doček!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski