Obavijesti

Show

Komentari 90

Dok je Rade usisavao za Liviju, Alen je za večeru jeo 'kuretinu'

Dok je Rade usisavao za Liviju, Alen je za večeru jeo 'kuretinu'
18

Rade je bio oduševljen zamjenskom ženom. Odmah ju je pitao što želi jesti te ju je na rukama nosio do trgovine. Iako je njegov sin tvrdio da bi Livija bila bolja za njega, Rade nije odustajao

VIDEO

U prvoj epizodi showa 'Mijenjam ženu' Rada Vasić postala je žena Alenu Maciniću. Njezin suprug molio je Boga da mu dođe vitka i zgodna zamjenska žena. Ta želja mu se ostvarila, a u njegov dom stigla je Livija. Kada je u dnevnoj sobi vidjela fotografije obitelji Vasić, bila je oduševljena.

- Ajme, Vasići! Pa ja njih obožavam, naravno da sam ih gledala u regionalnom 'Big Brotheru' - rekla je Livija.

Rada je u kući u kojoj će biti narednih tjedan dana prvo pogledala pokućstvo. Osim što joj se svidio veliki televizor, za oko joj je zapeo i frižider. Kada ga je otvorila, bila je jako zadovoljna. Livija joj je ostavila nekoliko uputa. Naime, Alen voli jesti zdravu hranu i vježbati. Kao zamjenska žena Rada će trebati trenirati s njim.

- Meni to odgovara, doktorica mi je rekla da trebam smršaviti nekoliko kila - rekla je Rada.

Osim što se mora brinuti o Alenu, Livija joj je poručila da mora psića izvoditi u šetnju. Rada time nije bila oduševljena, ali je rekla da joj nije problem ići na Livijin posao.

- Imam iskustva, znam odabrati boju i znam što je moderno - rekla je Rada o poslu dizajnera interijera. Liviju je također dočekala poruka domaćice. Rada joj je objasnila kako kuha 3 obroka dnevno, a posebno je naglasila brigu o cvijeću.

Kada je Alen vidio Radu bio je šokiran. Nije mogao vjerovati, ali mu se svidjelo to što vidi.

- Došla mi je prava domaćica - rekao je Alen.

Rade je bio oduševljen zamjenskom ženom. Odmah ju je pitao što želi jesti te ju je na rukama nosio do trgovine da ne bi zaprljala čizmice. Iako je njegov sin tvrdio da bi Livija bolja za njega, Rade nije odustajao.

- Za tebe bi dao život, reci mi lutko, sve ću napraviti za tebe - rekao je Rade koji je zbog nove supruge čak uzeo usisavač u ruke.

Dok je oduševljeni Rade udovoljavao Liviji, Alen i Rada pokušali zaključiti koje meso treba kupiti. Rada ga je nasmijala i rekla da će večerati 'kuretinu'. U malom selu u Srbiji za večeru je bio zdravi obrok pa je Rade malo negodovao i poželio kobasice.

- Nema veze, da mi je dala otrov ne bi se žalio - zaključio je Rade.

Iako je pokušala šetati psa više od kilometra, Rada nije uspjela. Alen ju je odveo u frizerski salon gdje su je iznenadili njeni sinovi Mika i Giba, a kasnije je Rada posjetila Livijino radno mjesto.

- Sviđa mi se njen posao, ima jako dobar ukus - zaključila je Rada kada je pregledavala Livijine radove. Za to vrijeme Livija je uređivala njen vrt i kosila travu. Kada je htjela zalijevati cvijeće u kući jako se razočarala.

- Mrzim plastično cvijeće - rekla je Livija i razmotrila ideju da ga makne iz kuće.

Rada je otišla na trening sa svojim zamjenskim mužem te Mikom i Gibom. Blizanci su uspjeli napraviti neke vježbe, no ona nije uspjela.

- Počela sam raditi, ali nisam mogla jer sam debela - zaključila je. U Srbiji je za to vrijeme bilo veselo. Rade je pozvao svoje rođake s kojima je zasvirao i zapjevao dok je Livija plesala.

- Moja Rada je nekad bila najbolja u trbušnom plesu. Livija se savijala kao kobra, bio sam oduševljen - rekao je Rade.

Što će se dalje događati u Srbiji i u Istri, pogledajte sutra u 21.10 na RTL-u.

NE PROPUSTITE

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'