Obavijesti

Show

Komentari 15

Dok Lewis tulumari u Playboy vili, tužna Nicole je usamljena

Dok Lewis tulumari u Playboy vili, tužna Nicole je usamljena
4

Pjevačica se požalila da se osjeća vrlo usamljeno jer su joj sva obitelj i prijatelji u Americi. Njezin bivši dečko Lewis u ponedjeljak je snimljen u Playboyevoj vili

VIDEO

Unatoč 'vojsci' obožavatelja i milijunima koje je zaradila zahvaljujući karijeri pjevačice i članice žirija britanske inačice showa 'X Factor', Nicole Scherzinger (35) ne krije da je jako usamljena i da joj jedino njezin glasnogovornik pravi društvo. Pjevačica, koja je nedavno okončala petogodišnju vezu s vozačem Formule 1, Lewisom Hamiltonom (28), požalila se da su joj svi prijatelji i obitelj u Americi. Tijekom audicija showa boravi u hotelskim apartmanima i rijetko izlazi van osim u restorane i to u društvu svog glasnogovornika i asistenta.

- Nemam nikoga ovdje, tu mi nije obitelj, čak nemam ni prijatelje. Usamljena sam, ali radim cijelo vrijeme. Ako nisam na snimanju showa, u studiju sam ili obilazim restorane jer uživam u dobroj hrani - požalila se crnka.

Bivša članica grupe Pussycat Dolls pridružila se britanskom showu 'X Factor' prošle godine nakon što je prethodno bila sutkinja u američkoj inačici showa. Nicole ne krije da nije bila sigurna hoće li se vratiti u drugu sezonu showa jer su je brojne obveze u 'X Factoru' kočile u radu na njezinoj glazbenoj karijeri.

- Nisam imala dovoljno samopouzdanja kada je bilo u pitanju ono što sam radila. Uvijek dajem od sebe 110 posto, bila sam rastrgana. No onda me Gary Barlow pozvao i pristala sam - rekla je Nicole.

Izrazila je svoje divljenje prema Sharon Osbourne (60) koja se vratila u show nakon pet godina izbivanja.

- Ona me dovela u 'X Factor', uzela me pod svoje okrilje, ona je stvarno divna žena. Divno je vidjeti da su žene u takvoj vrsti industrije ljubazne i da osnažuju druge, to je rijetkost - zaključila je.

Lewis je u ponedjeljak, okružen brojnim djevojkama, snimljen u Playboyjevoj vili na 8. godišnjoj zabavi BTE All Star Celebrity Kick Of Party. U crnoj majici, kožnoj crnoj jakni i trapericama, Lewis je pozirao s osmijehom na licu. Par je bio u vezi od 2007. godine, a prekidu veze presudili su njihovi prenatrpani poslovni rasporedi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor