Obavijesti

Show

Komentari 49

Dok Romano kuka za Marinom, ona vježba sa Sašom Muhekom

Dok Romano kuka za Marinom, ona vježba sa Sašom Muhekom
3

POSIPA SE PEPELOM Na godišnjicu veze Žorža, koji je bivšu vrijeđao, shrvale su emocije. Ona se ne želi vratiti u Split. Posljednjih dana počela je trenirati sa Sašom u Zagrebu

VIDEO

Umjesto da s Marinom slavim prvu godišnjicu veze, sjedim sam te razmišljam što i kako dalje. Uprskao sam i mi to nije prvi put te joj se zato ispričavam, kaže Romano Obilinović (37).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:16

Pokajao se zbog uvreda i prijetnji

Bivši nogometaš žali za svaku ružnu riječ i uvredu koju je izrekao protiv bivše djevojke Marine Raguž (29). Prva godišnjica veze, koju su njih dvoje započeli lani u Big Brother kući, bila je iskra koja je zapalila Obilinovića. Godišnjicu je dočekao posvađan s manekenkom. Izvrijeđao ju je da je laka žena sklona porocima te da će, ako mu ne vrati novac, plivati u Savi i Jadranskome moru, zbog čega je ona izjavila da će ga, ako je ne prestane psihički maltretirati, prijaviti policiji.

Romano Obilinovic

Sumnja u Žoržovu stabilnost

- Stalno me zove i maltretira. Izluđuje me to. Poruke kakve dobivam, a u kojima mi prijeti, ne mogu se ni prepričati - rekla je očajna Marina dodavši da je Romano tražio da joj vrati mobitel koji joj je poklonio. Bivši nogometaš 'puknuo' je kad je vidio fotografiju Marine i njezina bivšeg zaručnika Saše Muheka (30), kojega je ostavila zbog Žorža, u noćnom izlasku u Zagrebu. Nakon toga počeo je vrijeđati manekenku.

Želi veću i prćastiju guzu

- Lijepo od njega da se ispričao. Pružam mu ruku prijateljstva. Pozdrav Splitu - komentirala je Marina Žoržovo kajanje. Posljednjih dana počela je trenirati sa Sašom u Zagrebu. Želi veću i prćastiju guzu.

- Marina i ja smo isključivo prijatelji. Ostavili smo sve što je bilo u prošlosti iza nas. Kad smo bili u vezi, nikad nismo zajedno trenirali, a sad smo počeli skupa vježbati. Nema nikakvih tenzija između nas dvoje - kaže Saša. Sumnja da Romano neće opet 'puknuti' zbog Marine.

- Ono što je rekao sigurno je bilo u nekom afektu. Normalno da kad se sve slegne bude ti žao. Očito je eksplozivan, no ne vjerujem da se to neće ponoviti Znam samo da je Marina rekla da se ne vraća u Split tako skoro - zaključio je Muhek.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti