Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
8 komentara

Dokazano: Superman bi se bez problema sakrio među pukom

Henry Cavill, koji opet glumi Supermana u novom filmu koji već u srijedu stiže u kina, dokazao je da bi se Superman bez problema mogao sakriti u pučanstvu svojom sa 'maskom'

Blitz
Foto: Press Association/PIXSELL
8 komentara

Henry Cavill, ponukan učestalim pitanjima "kako se Superman samo svojim naočalama uspije sakriti?", prije nekoliko dana napravio je omanji eksperiment.

Glumac je odjenuo majicu sa Supermanovim logom, te je nesmetano hodao njujorškim trgom na kojem su bili izvješeni plakati za film 'Batman v Superman: Zora pravednika', 'maskiran' samo poznatim Supermanovim, tj. naočalama Clarka Kenta.

 

Dear Doubter, The glasses are good enough. Regards, Superman #WhoWillWin #Superman

A video posted by Henry Cavill (@henrycavill) on

No čak niti nakon sat vremena, nitko ga nije prepoznao.

- Dragi sumnjičavci, naočale su posve dovoljne. Pozdrav, Superman - komentirao je glumac.

Zack Snyder vraća se u redateljsku fotelju, sa scenarijom iz pera Davida S. Goyera i Chrisa Terria. Glavne zvijezde su Henry Cavill (Superman), Ben Affleck (Batman) i Amy Adams (Lois Lane), uz Gal Gadot (Wonder Woman), Jesseja Eisenberga (Lex Luthor), Jeremyja Ironsa (Alfred Pennyworth), Diane Lane (Martha Kent), Laurencea Fishburnea (Perry White) i Holly Hunter (senatorica Finch) u sporednim ulogama. Jason Momoa također će se pojaviti, samo na par trenutaka, kao Aquaman.

'Batman v Superman: Zora pravednika'  u CineStar kinima možete pogledati od 25. ožujka 2016. godine , ili pretpremijerno već 23. ovog mjeseca.

Što vi mislite? Jesu li samo naočale dovoljne?

Tema: FILM

Message