Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Dolazi Pikachu: Ryan Reynolds stvarno je postao Pokemon...

Žuti munjeviti 'štakor' Pikachu nas već desetljećima oduševljava kako u video igrama, tako i u seriji o Pokemonima. Napokon ćemo dobiti priliku vidjeti ga i u igranom filmu

Foto: Twitter/Screenshot
1 komentara

Nije bilo mnogo onih koji su ozbiljno shvatili vijest da će legendarna produkcijska kuća Legendary Pictures (autori hitova poput '300' i 'Vitez Tame') snimiti film o Pokémonima. No uistinu se pokazalo da taj studio namjerava snimiti takav film, i to s Ryanom Reynoldsom u ulozi Pokemona, to jest, Reynolds daje glas Pikachuu.

Foto: Twitter/Screenshot

Isprva je Legendary je prava na snimanje pokušavao prodati Sonyju, da bi potom prešao Universalu, a na koncu je Warner Bros. bio taj koji je osvojio zlatnu medalju i koji će sudjelovati u u snimanju ovog filma. Uradak se fokusira na Pikachua, koji će imati ulogu detektiva i kojeg na cijelom svijetu razumije samo jedna osoba.

Pogledajte prvi foršpan

Interesantna činjenica vezana za ovaj film jest ta da se Ash Ketchum, glavni lik iz serije, neće nigdje pojaviti. Umjesto njega u igri je Tim Goodman, koji je lik kojeg nismo nigdje prije vidjeli.

 

Uz Reynoldsa u filmu nastupaju i Justice Smith kao i Kathryn Newton. Originalna glumica koja je dala glas Pikachuu, Ikue Otani, i dalje nastupa kao glas tog žutog munjevitog 'štakora'. Rob Letterman režira 'Detective Pikachua', koji bi u kina trebao doći početkom svibnja naredne godine.

VIDI OVO! Meghan Markle ne smije otvarati svoje božićne poklone?!

Tema: FILM

Message