Obavijesti

Show

Komentari 96

Dolores Lambaša i Saša Lešnik poprilično su slične

Dolores Lambaša i Saša Lešnik poprilično su slične
23

Dolores Lambaša i Saša Lešnik prijateljice su na Facebooku. Dolores je otkrila da Sašu poznaje samo površno kao i sve ostale virtualne prijatelje

VIDEO

Ona je mlada, pametna i jako zanimljiva djevojka. S njom se divno družiti i da, Saša je nevjerojatno lijepa, rekao je Frano Lasić (55). Glumac se nedavno vratio s ljetovanja na Hvaru. Tamo je nekoliko tjedana proveo s 24-godišnjom Sašom Lešnik s kojom se intenzivno druži od studenog prošle godine. Šuška se da su od tada u ljubavnoj vezi. Frano i manekenka navodno su se upoznali u zajedničkom društvu dok je on još bio u vezi s Dolores Lambašom (29). Atraktivna Saša neodoljivo podsjeća na Franinu bivšu djevojku Dolores. Osim crne kose, obje imaju napućene pune usne, visoko čelo i smeđe oči.
- Bilo koja usporedba dviju osoba je smiješna i rekla bih zločesta. Pustite čovjeka neka ljubi i neka bude ljubljen - rekla je za Index Lambaša. Dodala je da je ovakva usporedba nepotrebna, ali je i istaknula da je Franina nova djevojka jako lijepa. Frano sa Sašom dijeli i strast prema glazbi. Bili su na nekoliko koncerata u Hrvatskoj i Srbiji. Glumac je Slovenku u javnosti prvi put pokazao u studenom na koncertu Nene Belana u zagrebačkoj Tvornici. Dok joj je na uho pjevušio, manekenka mu se nježno osmijehivala.
- Saša i ja smo bliski prijatelji. Za sada se ne namjeravam oženiti, a ako se na to odlučim, prvi ćete saznati - kroz smijeh je rekao glumac koji se ovih dana priprema za ulogu u seriji Restaurator. Frano ne želi Sašu angažirati u filmu jer smatra da bi joj gluma uništila život. Frano se ženio tri puta i ima troje djece. Iz prvog braka s kozmetičarkom Majom Nikšić ima sina Janka (27), a sa slovenskom manekenkom Živom Stupnik ima kćer Linu (14) i sina Luku (12).

SAŠA I DOLORES PRIJATELJICE SU NA FACEBOOKU
Kako si slatka tu...cmok... Opasno si lipaaa..., napisala je u komentarima na Facebooku Saša Lešnik na fotografije Dolores Lambaše. Slovenska manekenka lani je u travnju postala glumičina virtualna prijateljica. Za to je vrijeme Frano još bio u vezi s Lambašom. Manekenka je glumicu obasipala komplimentima i govorila joj da je prekrasna. Tako je ispod jedne Lambašine slike Saša ostavila komentar i poruku Frani: Bravo, e pa tako ti i ja sad izgledam. Lipoooooo!. Saša je aludirala kako i ona izgledom podsjeća na Dolores. Glumac nije želio komentirati odnos svoje nove prijateljice s bivšom djevojkom.
- Saša ima preko tisuću prijatelja i ne želim ulaziti u to - rekao je Lasić. Navodno je upravo Dolores manekenki poslala zahtjev za prijateljstvo. Bivša Franina djevojka koja je sada u vezi s Josipom Radeljakom otkrila je kako se sjeća atraktivne crnke koja joj sliči.
- Poznajem ju površno kao i ostalih 3500 virtualnih prijatelja - rekla je Lambaša.
Dodala je da joj je drago da je Frano pronašao tako lijepu djevojku i zaželjela mu sreću. Šibenska glumica poznata je po tome da o svom životu piše na Facebooku. Tako je nekoliko sati nakon prekida s Franom, Dolores na profilu napisala: Dolores Lambaša provodi neodoljivo ljupke dane i noći u Umagu, u Hotelu Cristal... I slovenska manekenka i glumica na internetu imaju fotografije s ljetovanja na Hvaru. Saša je ispod fotografija napisala kako se s Franom i njegovim društvom dobro zabavila. Manekenkini prijatelji hvale Franu i pišu da su jako lijep par.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni