Show

Komentari 34

Domaćica Erika oduševila goste večerom: 'Atmosfera i klopa su tako dobre da mi pucaju gaće!'

Domaćica Erika oduševila goste večerom: 'Atmosfera i klopa su tako dobre da mi pucaju gaće!'

Za kraj večeri Erika je ekipi pripremila mali kviz znanja – trebali su pogoditi bilje koje je donijela na stol, a pobjednik je mogao osvojiti masažu cijelog tijela

U utorak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' gosti su došli u Mošćeničku Dragu kod domaćice Erike koja ih je uspjela osvojiti vedrim duhom, „kornjača“ kruhom i fantastičnim desertom.

POGLEDAJTE VIDEO 

Simpatična Erika u početku je imala malu tremu zbog kuhanja pred kamerama i oko dočeka gostiju, no njezin je vedar duh i širok osmijeh sve popravio. Nakon kratkog aperitiva ekipa se opustila te je večer protekla u vrlo ugodnoj, glasnoj, ali i zabavnoj atmosferi. A sve je bilo popraćeno Erikinim zanimljivim jelima. 

- Na prvu mi je kruh izgledao zagoreno, ali bilo je jako ukusno. Atmosfera i klopa su tako dobre da mi pucaju gaće! - komentirao je Leo nakon predjela za koje je domaćica poslužila tamni kruh od rogača i oskoruša uz koji je servirala i domaći narezak. S predjelom su bili zadovoljni svi osim Nikite:

- Očekivala sam od Erike nešto tradicionalnije, bilo je dobro, ali po mom guštu možda malo preobično.

A preobično joj se činilo i glavno jelo za koje je Erika poslužila teleće rolice sa slanutkom i pečenom paprikom, koje je potom oblikovala u rožicu, tj. cvijet. 

- Bila sam tužna jer sam čekala 'to nešto', a 'tog nečeg' nije bilo - kazala je Nikita, dok se Daliboru jelo jako svidjelo:

- Glavno jelo je bilo odlično, sve na tanjuru je bilo odlično!

Za desert je bila poslužena torta od mrkve sa smokvama koja je oduševila sve goste.

- Vrhunski kolač, smokva gore, a mrkva unutra. Fenomenalno! Jako dobro! - hvalio je Leo, a Dalibor je izjavio:

- Desert je bio sočan i ukusan.

Za kraj večeri Erika je ekipi pripremila mali kviz znanja – trebali su pogoditi bilje koje je donijela na stol, a pobjednik je mogao osvojiti masažu cijelog tijela. Međutim, nitko nije uspio pogoditi sve biljke pa se ekipa zadovoljila i utješnom nagradom – Erikinim paketom rukotvorina i domaćih proizvoda. 

- Erika kao domaćica je bila super, smiješna i opuštena - kazala je Nikita, a onda su na red došle ocjene. 

- Dajem desetku zbog niza odličnih sljedova – predjelo fantastično, glavno jelo još bolje, a desert turbo! Nisam nikad probao takav desert, a i kruh je bio stvarno bomba, a domaćica za deset! - komentirao je zadovoljno Leo.

Dalibor je Eriku također nagradio desetkom jer mu je sve bilo odlično – od ambijenta do hrane, a Enis joj je dao devetku jer želi ostaviti prostora za druge večere. Nikita je dala ocjenu 7 jer joj je predjelo bilo obično i nedostajao joj je prilog u glavnom jelu. 

Sve u svemu, Erika je skupila 36 bodova i tako prešla u vodstvo. Sutra kuha Enis, a može li on nadmašiti otkačenu Eriku – pogledajte u srijedu u 20 sati na RTL-u!

Najčitaniji članci