Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Domaćica je 'Gastro zvijezda': 'Sada ćemo se truditi još više'

Žiri, kojeg su činili pjevačica Lana Klingor, food bloger Darko Kontin, direktorica marketinga Zvijezde Marina Knežević i Domagoj Jakopović, devet je dobitnika izabrao na temelju broja glasova

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Između 430 prijavljenih i 120 odabranih blogera, najbolja je Domaćica.

Domaćica je dobitnica triju nagrada, a osvojila je i onu glavnu, titulu 'Gastro zvijezde'.


- Trudit ćemo se i dalje, davati sve od sebe i još više voljeti ono što radimo - rekla je Sanja Mijac, autorica Domaćice.


Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Svim kandidatima bio je izazov ući u finale i biti među prvih 18. Izbor za 'Gastro zvijezdu' krenuo je prije 6 mjeseci. Pokrenuo ga je portal Gastro.hr, glavni pokrovitelj bila je Zvijezda, a na projektu je radilo stotinjak ljudi.


- Ovo je naš prvi takav projekt. Sljedeće godine bit ćemo puno bolji i jači - rekao je Domagoj Jakopović, glavni urednik kulinarskog portala Gastro.hr.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL


Proglašenje pobjednika održalo se u restoranu 'Batak grill' u zagrebačkoj Radničkoj ulici, gdje su žiri i finalisti uživali u dobroj hrani i piću.


Žiri, kojeg su činili pjevačica Lana Klingor, food bloger Darko Kontin, direktorica marketinga Zvijezde Marina Knežević i Domagoj Jakopović poznatiji kao Ribafish, devet je dobitnika izabrao na temelju broja glasova.


Foto: Matija Habljak/PIXSELL

- Ja sam esteta, djevica po horoskopu i imam lagani OCD. Kod mene je bio važan vizualni dojam. Uz to, zanimao me i koncept svakog recepta. U masi blogova, bilo je nelogičnosti u izvedbama azijskih jela što je kod mene značilo eliminaciju. Bitna mi je bila i fotografija, ali i cjelokupni izgled bloga - zaključila je Lana Klingor. 
 

Naši partneri pišu
Message