Obavijesti

Show

Komentari 1

Domaćica je 'Gastro zvijezda': 'Sada ćemo se truditi još više'

Domaćica je 'Gastro zvijezda': 'Sada ćemo se truditi još više'
14

Žiri, kojeg su činili pjevačica Lana Klingor, food bloger Darko Kontin, direktorica marketinga Zvijezde Marina Knežević i Domagoj Jakopović, devet je dobitnika izabrao na temelju broja glasova

VIDEO

Između 430 prijavljenih i 120 odabranih blogera, najbolja je Domaćica.

Domaćica je dobitnica triju nagrada, a osvojila je i onu glavnu, titulu 'Gastro zvijezde'.


- Trudit ćemo se i dalje, davati sve od sebe i još više voljeti ono što radimo - rekla je Sanja Mijac, autorica Domaćice.


Svim kandidatima bio je izazov ući u finale i biti među prvih 18. Izbor za 'Gastro zvijezdu' krenuo je prije 6 mjeseci. Pokrenuo ga je portal Gastro.hr, glavni pokrovitelj bila je Zvijezda, a na projektu je radilo stotinjak ljudi.


- Ovo je naš prvi takav projekt. Sljedeće godine bit ćemo puno bolji i jači - rekao je Domagoj Jakopović, glavni urednik kulinarskog portala Gastro.hr.


Proglašenje pobjednika održalo se u restoranu 'Batak grill' u zagrebačkoj Radničkoj ulici, gdje su žiri i finalisti uživali u dobroj hrani i piću.


Žiri, kojeg su činili pjevačica Lana Klingor, food bloger Darko Kontin, direktorica marketinga Zvijezde Marina Knežević i Domagoj Jakopović poznatiji kao Ribafish, devet je dobitnika izabrao na temelju broja glasova.


- Ja sam esteta, djevica po horoskopu i imam lagani OCD. Kod mene je bio važan vizualni dojam. Uz to, zanimao me i koncept svakog recepta. U masi blogova, bilo je nelogičnosti u izvedbama azijskih jela što je kod mene značilo eliminaciju. Bitna mi je bila i fotografija, ali i cjelokupni izgled bloga - zaključila je Lana Klingor. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu