Obavijesti

Show

Komentari 80

Domaćica za večeru dobila samo kritike: 'Preslano, neočišćeno, previše žestoko, pikantno...'

Domaćica za večeru dobila samo kritike: 'Preslano, neočišćeno, previše žestoko, pikantno...'
7

Janji se nije svidjelo kako je dekorirano. 'Restani krumpir bio je preslan i dosta pikantan, teletina nije bila očišćena od žilica, punjenje je bilo previše žestoko, a u umaku od gljiva bilo je previše gljiva“, nastavila je, po običaju najglasnija, Janja s kritikama

VIDEO

Današnja domaćica u 'Večeri za 5 na selu' bila je ekonomistica Ana-Marija, a za svoje je goste pripremila jelovnik koji se sastojao od predjela naziva Dorisina noćna mora, glavnog jela Dado voli papati i deserta Proljetna kraljica. Na večeri se dosta prigovaralo - počelo je već na predjelu, nastavilo se na glavnom jelu, koje je svima bilo preobilno i nikome se nisu svidjele sve komponente na tanjuru, a desert je većini bio previše sladak tako da je Ana-Marija osvojila tek 25 bodova i trenutačno je na posljednjem mjestu.

Domaćica je dočekala goste s aperitivom, a za Radu je pripremila sok. „Dva dana nisam dobila ništa na dolasku i Ana-Marija me ugodno iznenadila“, rekla je umirovljenica. Ostali su pili rakije od meda, kruške i višnje. „Bio mi je dobar aperitiv, probao sam krušku viljamovku i bila je odlična“, rekao je Mario, a Dragani se svidio višnjevac.

Janja komentarima podsjetila na Božidara, gledatelji bijesni: Ja bih ju otjerala iz kuće odmah!
Janja komentarima podsjetila na Božidara, gledatelji bijesni: Ja bih ju otjerala iz kuće odmah!

Ana-Marija je za predjelo poslužila hladnu salatu sa šunkom, povrćem i tjesteninom u svježoj rajčici. „Nije mi se to svidjelo, nije mi lijepog izgledalo“, komentirala je Dragana, kojoj se nije svidio ni okus. „Nisam baš ljubitelj rajčice i salate“, rekao je Mario, a Radu je zbunila i peteljkica. „Okus mi je dosta pobijao kukuruz - preuzeo je sve arome“, dodala je Janja i zaključila da joj je bilo previše žestoko.

Za glavno jelo domaćica je poslužila pečenu teletinu, umak od gljiva i restani krumpir. Janji se nije svidjelo kako je dekorirano, baš kao ni Radi. „Restani krumpir bio je preslan i dosta pikantan, teletina nije bila očišćena od žilica, punjenje je bilo previše žestoko, a u umaku od gljiva bilo je previše gljiva“, nastavila je Janja s kritikama, a Dragana dodala: „Najbolji mi je bio umak s gljivama, on mi je bio ukusan, dobro začinjen, dok mi je krumpir bio previše začinjen, preslan, a teletina je bila dosta žilava.“ Mario je rekao kako je i njemu krumpir bio slaniji, ali sve u svemu, bilo mu je dobro i fino.

Ana-Marija je kraj poslužila desert u čaši s jagodama i kremom. „Na prvu mi je izgledao lijepo, ali kad sam ga probao, bio mi je malo presladak“, rekao je Mario, s njim se složila i Dragana kojoj je i prhko tijesto bilo tvrdo. Janji se svidio desert, baš kao i Radi. „Okus je bio super, nije bilo preslatko, baš je bilo lagano“, zaključila je Rada. Ubrzo su svi zapjevali jer je Ana-Marija u goste pozvala klavijaturista.

Mario je dao ocjenu devet jer mu je desert bio malo previše sladak, Radmila je dala šesticu zato što je meso bilo žilavo, od bešteka je nedostajao nož i čaše su bile flekave, Dragana je također dala šest zato što joj nisu bili dobri desert, glavno jelo, beštek i čaše nisu bile pravilno složene te dovoljno čiste dok je Janja ocjenu četiri zato što joj je cijele večere bila dobra samo muzika i desert.

Sutra kuha Janja i gosti jedva čekaju vidjeti što im je pripremila. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija