Obavijesti

Show

Komentari 11

Domagoj Santo: Napokon sam smršavio da mogu stati u auto

Domagoj Santo: Napokon sam smršavio da mogu stati u auto
5

Najmlađi bivši kandidat showa 'Života na vagi' kaže da za rođendan nije imao velike želje jer si je onu najveću ispunio - izgubio je dovoljno kilograma da može sjesti u automobil, tj. postati vozač kamiona

VIDEO

Život mi se nakon ‘Života na vagi’ promijenio za 180 stupnjeva, počinje Domagoj Santo (19). Najmlađi bivši kandidat showa, dodaje, i dalje puno trenira, vozi bicikl, a iako nema određeno vrijeme, najčešće voli navečer vježbati.

Pokretanje videa...

01:13

- Tad mi je najveći gušt jer sam cijeli dan zauzet dok riješim obveze u autoškoli i na poslu jer sam se nedavno zaposlio u struci - ponosno nam kaže Domagoj rodom iz Stare Gradiške. Dodao je kako stavi slušalice, pusti si glazbu i otrči svoju rutu kad ne stigne obaviti kvalitetan trening. Kad uhvati vremena, Domagoj otiđe do Zagreba kako bi posjetio prijatelje iz showa.

- Vidim se s Markom Kregarom, Alenom Abramovićem, Lukom Smoljom i Marijem Mandićem koji su mi bliže pa razmjenjujemo iskustva o životu nakon showa - objašnjava nam Santo koji je, tvrdi, nakon showa izgubio još pet kilograma. Nedavno je proslavio 19. rođendan te se ipak malo 'počastio'. 

- Pojeo sam krišku torte. No vrlo brzo sam se vratio na ustaljeni program prehrane - rekao je Domagoj. Za rođendan, kaže, nije imao velike želje jer si je onu najveću ispunio - izgubio je dovoljno kilograma da može sjesti u automobil, tj. postati vozač kamiona.

- Napokon sam uspio. Kad položim ispit, napokon ću moći voziti auto - sretnim glasom govori nam Domagoj. Iako si je ostvario mnoge ciljeve u kratkom razdoblju, trenutačno nije u vezi.

- Djevojke mi više prilaze i često mi se javljaju na društvenim mrežama, ali još sam slobodan - kaže Santo, kojeg su kandidati u showu od milja zvali Micek.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Švicarska pobjednik Eurosonga: Baby Lasagna drugi, a Nemo razbili statuu nakon nastupa
KRAJ NATJECANJA

Švicarska pobjednik Eurosonga: Baby Lasagna drugi, a Nemo razbili statuu nakon nastupa

Nemo i pjesma 'The Code' osvojili su najviše bodova žirija, a nakon glasova publike su odnijeli pobjedu

Širi se nevjerojatna snimka! Ovo je produkcija Eurosonga na probi dok pjeva Baby Lasagna
SVI PLEŠU

Širi se nevjerojatna snimka! Ovo je produkcija Eurosonga na probi dok pjeva Baby Lasagna

Naš predstavnik nastupa 23. po redu u velikom finalu, kladionice mu predviđaju pobjedu, cijelu Hrvatsku, ali i Europu, zahvatila je prava Lasagna-manija..
Naš Baby Lasagna nastupa 22.
PRATITE UŽIVO

Naš Baby Lasagna nastupa 22.

Sve je spremno za veliko finale Eurosonga! Ukupno 25 natjecatelja ponovno će izvesti svoje pjesme, naš Baby Lasagna nastupa 23. po redu