Obavijesti

Show

Komentari 26

Domenica Dragoje: Na scenu je stigla nova jeans generacija

Domenica Dragoje: Na scenu je stigla nova jeans generacija
3

GLAZBENICA Pjevačica se kao dijete družila s poznatim glazbenicima koji su posjećivali kod kuće njezina oca Šomija iz benda Neki to vole vruće

VIDEO

Ne mogu se uspoređivati s pjevanjem mojeg oca jer je on u glazbi već godinama, ali se nadam da ću mu jednog dana biti ravna, rekla nam je Domenica Dragoje (19), kći pjevača Silvestra Dragoje (56), poznatijeg kao Šomi iz benda Neki to vole vruće.

Glazbom se, tvrdi, počela baviti još kao djevojčica. S obzirom na to da dolazi iz glazbene obitelji, s pjevačima je imala doticaj od malih nogu. Svjesna činjenice da je još mlada, nada se da će u budućnosti dostići očevu profesionalnost. 


 

Kisela #šeširfetiš

A post shared by domenicadragoje (@domenicadragoje) on

- Jako sam ponosna na moj odnos s tatom. Kad god mu se ukaže prilika, zove me da mu budem gost na koncertu. To mi je u početku bilo neobično, ali to nam je s vremenom već postala tradicija - priznaje Dragoje. Iako se, kaže, u početku bojala hoće li uspjeti uklopiti sve fakultetske obaveze s glazbenom karijerom, ističe da joj je dobra organizacija u tome pomogla. Kao djetetu, uvijek su joj u kuću dolazili poznati glazbenici.


NAPISALA SEBI PJESMU

- Stalno su mi se kroz kuću prešetavale neke face iz glazbenog svijeta. U početku mi je bilo čudno vidjeti ljude s televizije kod mene doma, ali sam se navikla na to - kaže nam Domenica. Svoju prvu pjesmu napisala je sama, a inspiraciju je, kaže, pronašla u vlastitoj ljubavnoj situaciji kroz koju je tad prolazila. Pjesmu su joj nakon toga pročitali roditelji, a bili su, ističe, oduševljeni.

 

Hoće li to ljeto🍦

A post shared by domenicadragoje (@domenicadragoje) on

Sa samo osam godina snimila je svoj duet s pjevačem Jacquesom Houdekom (37). Ipak, otac Silvestar joj je najveći životni uzor.


- Jako cijenim rad Olivera Dragojevića, Vanne i Nine Badrić, i to su mi jedni od najdražih izvođača, ali prvenstveno kao najvećeg uzora u životu vidim svojeg tatu - otkriva nam Domenika.

Trenutačno joj najviše vremena oduzima rad na novom singlu, koji je također sama napisala, a trebao bi izaći krajem ljeta. Svoju inspiraciju većim dijelom pronalazi u pop glazbi. Otkriva da najviše cijeni izvođače koji se promoviraju po svojoj glazbi, a ne po izgledu i golišavim fotografijama.

- Danas se svatko može skinuti i skupiti lajkove, ali bitno je kako netko pjeva i kakav je kao osoba - ističe mlada glazbenica. Tvrdi da je prije godinu dana, kad je nastala njezina prva autorska pjesma, imala puno inspiracije pa ih je napisala nekoliko u samo mjesec dana.

Pročitajte još i ovo! Ovo su najljepše bradavice Hollywooda. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin