Show

Komentari 13

Domenica na Grašinom koncertu pozirala s Ivom Todorić pa se pohvalila plesnim pokretima

Domenica na Grašinom koncertu pozirala s Ivom Todorić pa se pohvalila plesnim pokretima

Domenica je 2020. godine snimala spot za svoju božićnu pjesmu 'Medenjak' u 'Čarobnoj kolibi' u Gorskom kotaru, čija je vlasnica upravo Iva te se vjeruje da je tako započelo njihovo prijateljstvo

Glazbenik Petar Grašo (46) je u subotu, drugi dan za redom napunio zagrebačku Arenu, a na koncertu su se pojavila brojna poznata imena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, ni pjevačica Domenica Žuvela (29) nije propustila rođendanski koncert Graše čijoj je supruzi Hani Huljić (31) bila vjenčana kuma.

Domenica se pojavila u društvu gazdine kćeri, Ive Todorić (46), a obje su se obradovale jedna drugoj te su nasmiješene i zagrljene pozirale fotografima.

Mnogi su se pitali kako se njih dvije uopće poznaju te koja je poveznica između Domenice i Ive. Domenica je 2020. godine snimala spot za svoju božićnu pjesmu 'Medenjak' u 'Čarobnoj kolibi' u Gorskom kotaru, čija je vlasnica upravo Iva te se vjeruje da je tako započelo njihovo prijateljstvo.

Domenica se na koncertu pohvalila i plesnim pokretima koje ju je naučio mentor iz popularnog showa 'Ples sa zvijezdama', Alan Walme (28). Objavila je ona nekoliko Instagram priča na kojima je demonstrira plesne pokrete. 

Najčitaniji članci