Domenica podijelila dramu s pratiteljima: 'Samo ću vam reći moj uzbudljiv život u 24 sata' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 8

Domenica podijelila dramu s pratiteljima: 'Samo ću vam reći moj uzbudljiv život u 24 sata'

Domenica podijelila dramu s pratiteljima: 'Samo ću vam reći moj uzbudljiv život u 24 sata'
3

Unatoč svim poteškoćama, odlično je raspoložena te spremna za glazbeni vremeplov, tematiku večerašnje emisije. Osim prošlošću, emisija showa 'Ples sa zvijezdama' pozabavit će se i budućnošću

VIDEO

Samo ću vam reći moj uzbudljivi život u 24 sata. Otrovala se hranom, snimila spot za novu pjesmu, spremila se za novu emisiju Ples sa zvijezdama. Eto toliko od mene... Gledamo se večeras. Otkrila je pjevačica Domenica Žuvela (29), koju već neko vrijeme gledamo u showu Ples sa zvijezdama.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S DOMENICOM

Domenica je ovu 'dramu' podijelila s pratiteljima na Instagramu dok je, čini se, isprobavala novu periku za današnju emisiju. Unatoč svim poteškoćama, odlično je raspoložena te spremna za glazbeni vremeplov, tematiku večerašnje emisije.

Naime, večeras će nas kandidati provesti glazbenim vremeplovom kroz plesnu povijest. Valcerom će nas tako neki kandidati odvesti u daleku 1890. godinu, a bit će zanimljivo vidjeti i tko će nas sve vratiti u 1920. kada se najviše plesao charleston.

Quickstepom ćemo otploviti u tridesete godine, a jiveom u pedesete godine prošlog stoljeća. Cha cha cha je plesni stil za plesne parove koji će nas podsjetiti na 60-e i 80-e godine dok će lyrical biti ples kojim će se u emisiji prigodno nazvanoj 'Vremeplov' dati počast devedesetima.

Iza kulisa 'Plesa sa zvijezdama': 'Kad mi kažu da je to ‘samo krpica’, zavrti mi se u glavi!'
Iza kulisa 'Plesa sa zvijezdama': 'Kad mi kažu da je to ‘samo krpica’, zavrti mi se u glavi!'


Osim prošlošću, ovotjedna emisija showa 'Ples sa zvijezdama' pozabavit će se i budućnošću, a tu će nam plesnu priču ispričati par koji će otplesati sambu. Sve točke i svaki korak pomno će pratiti, a potom i ocijeniti naš žiri – Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci, a tu su naravno i gledatelji koji će i ovaj put imati važnu ulogu u odlučivanju tko će ostati, a tko ipak napustiti show.

Prošli vikend u emisiji nisu sudjelovali Filip Vidović, Bojana Gregorić Vejzović te Pedro Soltz, no s Nove TV su nam potvrdili kako će ove nedjelje nastupiti svih devet parova.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu