Obavijesti

Show

Komentari 12

Don Kaćunko izbačen iz Ordinarijata zbog N. Drpić?

Don Kaćunko izbačen iz Ordinarijata zbog N. Drpić?
1

Kao razlog preseljenja don Kaćunka navedena je prevelika medijska eksponiranost. Mnogi tvrde da je razlog njegov odlazak na promociju Nives Drpić

VIDEO

Don Anđelko Kaćunko odlukom vrha Crkve napušta Vojni ordinarijat i seli se u Gospić. U Ordinarijatu nisu htjeli komentirati tu odluku, ali kao razlog su naveli preveliko medijsko eksponiranje. Pretpostavlja se da je "kap koja je prelila čašu" bila upravo ta što se don Kaćunko pojavio na promociji knjige Nives Drpić. Osim što se založio za promociju njene knjige, on je o Nives imao samo riječi hvale. Govorio je kako je ona uzorna majka koja ima obitelj i da se za svoju prošlost iskupila.
S druge strane otvoreno je napadao Severinu jer je na pogrdan način otpjevala pjesmu "Zdravo, Marijo". Osim pjesme, Sevku je Kaćunko napao jer je nosila majice s njenim likom te na svom blogu istaknuo da je prodala dušu vragu.
Nives je za jedan portal izjavila kako je don Kaćunko divan čovjek koji zna razgovarati s mladima. Supruga Dine Drpića dodaje kako s obzirom na njegove kvalitete i ono što je radio medijska eksponiranost i nije neki problem. Nives ne odobrava njegovo preseljenje iz Zagreba u Gospić.

KAĆUNKO SE OBRATIO ČITATELJIMA I NA BLOGU
Don je na blogu priznao kako je dobio otpust iz Ordinarijata. Objasnio je da je njegovim sada već bivšim nadređenima dozlogrdilo čitati "epitete" o njemu u medijima.
- Kontroverzan, ridikul, skandalozno... su samo neki od tih epiteta - piše Kaćunko dodajući kako je preko veza saznao iz kojih krugova su dolazile razborite i dobronamjerne sugestije da ga se ušutka. Nadalje dodaje: "Dakle, sada ne trebam više bježati od gole istine pa ću otvoreno kazati da sam se odlučio na promjenu biskupije kad sam se našao pred izborom: potpuno zašutjeti ili otići! Dakle, iz vojne biskupije prelazim u... ah, to još neću otkriti – gdje ću biti i što ću raditi doznat ćete čim stignem na odredište! Password je - Velebit!" - naveo je na blogu don Kaćunko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski