Obavijesti

Show

Komentari 62

Don Kaćunko: Severina je prodala svoju dušu vragu

Don Kaćunko: Severina je prodala svoju dušu vragu
4

Svećenik smatra da je Severini potrebno temeljito obraćenje. Pjevačica kaže da je Kaćunko redikul i budaletina te da šteti Crkvi svojim javnim istupima

VIDEO

Severina je napravila parodiju kršćanske molitve. To je logičan nastavak puta kojim je davno krenula. Ona je iskoristila sveto u estradne svrhe. Do 18. godine je držala sliku Gospe Sinjske, a onda prodala dušu vragu, smatra don Anđelko Kaćunko. Dodao je da ga smeta što pjevačica stalno ističe da je vjernica, a to nije istina.
- Nije točno da svakom muškarcu treba kurva. To je problematično jer ona utječe na mlade ljude, a šalje im takve poruke. Njoj se jako loše piše. Severinu može spasiti samo temeljito obraćenje - kaže don Kaćunko, kojeg su povrijedili stihovi naslovne pjesme albuma: “Zdravo, Marijo, neka bude volja tvoja da ne budem stara cura bez avantura, aleluja, aleluja... Molite se cure, molim se i ja, daj nam Bože više muškaraca nego godina...”
- Meni stalno čuči neki ćuk u glavi. Kad mi je teško uvijek si kažem Gospe, pomozi mi. Gospina slika visjela mi je nad glavom do 18. godine - rekla je Seve na predstavljanju albuma. No komentare Don Kaćunka nije mogla zaobići.
- Di ste njega našli da mene komentira, on je budaletina i redikul i to svi u Crkvi znaju, ali mu ne mogu pomoći. U svakom žitu ima kukolja... U drugom slučaju rado bi mu oprala noge i obrisala ih svojom kosom samo da je malo zgodniji. Ali taj gospodin, nažalost, ne propovijeda prema Isusovim načelima i u svojim kolumnama sije govor mržnje i šteti Crkvi - izjavila je Seve.
Naš uvaženi Saborski zastupnik Miroslav Škoro davno je duhovito otpjevao: 'Otvor’ ženo kapiju, man’ se Očenaša i donesi rakiju...’, pa nitko ga nije tražio preobraćenje. Zar to znači da na Očenaš i humor u ovoj zemlji imaju pravo samo muškarci?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...