Obavijesti

Show

Komentari 0

Donald je izbačen s farme, a opet se vratio 'dobri duh' Aldo

Donald je izbačen s farme, a opet se vratio 'dobri duh' Aldo
9

Gazdarica je uspjela obraniti farmu, a izazivač Donald ju je napustio. Međutim, na farmu se ponovno vratio Aldo čiji je dolazak ugodno iznenadio sve farmere

VIDEO

Nakon nepunih tjedan dana od ulaska, za Donalda Jurcana farmerska avantura je završila. Zajedno sa svojom suparnicom iz dvoboja, Aleksandrom, ušao je na farmu kao izazivač, i umjesto da preuzmu farmu, postali su sluge te na koncu i duelisti.

- Mislim da nisam Aleks uvalio u ništa. Aleks je žena emancipirana, čvrsta je, zna što radi i imat će dva zaštitnika. To su Ivan i Ivica, dali su mi riječ, prema tome prepuštam je u dobre ruke - izjavio je Donald, koji je žrtvovao svoj ostanak na farmi zbog Aleksandre.

Nova TV

 - Smatram da se moje mjesto na Farmi odnosno u zajednici ne mijenja ako on ode jer ja jesam ono što jesam, sa ili bez njega - kazala je Aleksandra, a kako će se sada snaći na farmi bez svog partnera izazivača i hoće li uspjeti posložiti farmere prema svom naumu, ostaje nam za vidjeti.

Farmerska zajednica je ovoga tjedna bila na mnogim kušnjama. S jedne strane je netrpeljivost koju neke farmerice osjećaju prema Miriam rapidno rasla, a s druge, farmeri su kao zajednica morali odreagirati na izazivače. Gazdarica Anita uspjela je obraniti farmu, a izazivač Donald ju je napustio. Međutim, na farmu se ponovno vratio Aldo čiji je dolazak ugodno iznenadio sve farmere.

Nova TV

- Mia je to jednom rekla i stalno mi odzvanja u glavi, on je dobri duh Farme. Dobri duh i da kažem dobar kao kruh. Jako vrijedne ruke su nam se vratile, dakle to je dobrobit za cijelu Farmu, a s druge strane vratila se i pilula za smirenje svima nama ovdje - izjavio je Ivan.

Nakon održanog dvoboja, farmeri su se vratili u kuću kako bi izglasali povjerenje Gazdarici Aniti, pa je tako Anita ocijenjena sa svim bijelim ovcama, a za farmere tjedna postavila je Saru i Ivana.

Buran tjedan iza sebe farmeri su zaključili veselom zabavom uz tamburaški sastav 'Mejaši' s kojima su se zabavljali do kasnih večernjih sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni