Obavijesti

Show

Komentari 36

Donald Trump prevario je baš svaku ženu, a 15 puta optužen je za seksualno uznemiravanje

Donald Trump prevario je baš svaku ženu, a 15 puta optužen je za seksualno uznemiravanje

Nije tajna to da u braku prve dame Melanije Trump i predsjednika nije sve bajno. Već neko vrijeme njihov govor tijela odaje ono o čemu šute u javnosti, a što nije ni čudno poznavajući Trumpovu povijest odnosa.

VIDEO

Žene. Morate ih tretirati kao govno. Doista nije bitno o čemu pišu sve dok imaju mladu i lijepu stražnjicu, izjave su to američkog predsjednika Donalda Trumpa. Od 1980. godine protiv Trumpa je podignuto 15 optužbi za seksualno uznemiravanje. 
Playboyeva zečica Karen McDougal priznala je 2018. da je bila Trumpova ljubavnica. Nije bilo nasilja, ali mu je zakomplicirala brak s Melanijom

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Glasanje u Americi 01:02

- Ja sam njega voljela i on je volio mene. Spavali su u odvojenim sobama, pomislila sam da možda imaju probleme u braku - rekla je svojedobno Karen McDougal, koja je priznala da je s Trumpom spavala na prvom sastanku i da ju je odveo u Melanijinu spavaću sobu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Donald Trump Presidential Announcement - New York

Američki se predsjednik svojim seksualnim aferama često hvalio, a ovo su neke od njih. S prvom suprugom, Ivanom, ima troje djece. Par se vjenčao 1977. No uskoro su počele pristizati glasine o Donaldovim švrljanjima s Marlom Mapes, zbog koje su se Ivana i Donald rastali. Marla i Donald poznavali su se još od 1980-ih. Vrlo brzo se vjenčao s Marlom, a par je dobio kćer Tiffany. No i u tom braku je švrljao, ovaj put s tenisačicom Gabriellom Sabatini.

JFK je imao harem, a Clintona je Hillary zbog seks afera mlatila
JFK je imao harem, a Clintona je Hillary zbog seks afera mlatila

Ali ni to mu nije bilo dosta, pa je ljubovao i s Carlom Bruni, suprugom bivšeg predsjednika Francuske Nicolasa Sarkozyja. Afera između nje i Donalda pukla je nakon što je Carla poprilično agresivno zahtijevala da on ostavi Marlu zbog nje. Sljedeća u nizu Donaldovih osvajanja bila je mlada manekenka Vicky Smith, koja je brzo promijenila ime u Anna Nicole te je postala uspješan Playboyev model, ali je ostavila Donalda kako bi se udala za naftnog tajkuna. Manekenka Sandi Korn tvrdila je kako je izašla na desetak spojeva s Donaldom te je čak i izjavila kako je seks s njim bio nešto najbolje što je ikada doživjela. Završila je karijeru kao pornoglumica.

Mnogi su navodi kako se Donaldu svidjela još jedna zvijezda filmova za odrasle, Stormy Daniels, a njihova je veza trajala samo mjesec dana, kao i veza s Rowanne Brewer, a ona je kasnije u medijima govorila samo najljepše o njemu. Sljedeća je na popisu Alison Giannini, agentica nekretninama, model i glumica iz Rumunjske, s kojom se upoznao na spoju na slijepo, a njihova je veza, prema njenim riječima, propala jer je Donald bio zaljubljen u bivšu ženu, Marlu. Još jedna koja je izjavila kako je s Donaldom odlično u krevetu je Jackie Siegel, jedna od rijetkih žena s kojima je bio a da je blizu njegovih godina.

Trump Opioid Round Table

No nije tajna to da u braku prve dame Melanije Trump i američkog predsjednika nije sve bajno. Već neko vrijeme njihov govor tijela odaje ono o čemu šute u javnosti. Nekoliko puta kamere su snimile refleksnu reakciju 47-godišnje ljepotice - odgurivanje ruke njezina supruga kad bi joj se pokušao približiti. Izvori blisku paru otkrili su kako više nisu bliski te kako godinama ne spavaju skupa, svatko ima svoju sobu. Međutim, ako se u Bijeloj kući čula šifra “Otpadnik i Renesansa raspravljaju o bosanskom problemu”, agenti Tajne službe znaju da se Donald i Melania seksaju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Melania i Jared rekli Trumpu da prizna poraz, a sinovi i saveznici i dalje odbijaju priznati rezultat
SVE O BIDENOVOJ POBJEDI

Melania i Jared rekli Trumpu da prizna poraz, a sinovi i saveznici i dalje odbijaju priznati rezultat

Joe Biden izabrani je američki predsjednik. U svom prvom govoru najavio je jedinstvo i borbu protiv korone, a već se znaju i prvi potezi njegove vlade

Biden: Bit ću predsjednik koji će ujediniti, neću vidjeti crvene i plave države, nego ujedinjene!
VIDEO: POBJEDNIČKI GOVOR

Biden: Bit ću predsjednik koji će ujediniti, neću vidjeti crvene i plave države, nego ujedinjene!

Joe Biden je u napetoj izbornoj trci osvojio više od 270 elektorskih glasova i tako postao 46. predsjednik SAD-a. Zajedno s Kamalom Harris obratio se javnosti oko 2 ujutro po našem vremenu
Muljaže s porezima, problemi s poslovima: Čekaju li Trumpa crni dani nakon Bijele kuće?
SHOW NIJE GOTOV

Muljaže s porezima, problemi s poslovima: Čekaju li Trumpa crni dani nakon Bijele kuće?

Kad je NY Times otkrio da je 2016. platio samo 750 dolara saveznog poreza na dohodak i da su mnoge njegove aktivnosti nagomilale gubitke, slika uspješnog poduzetnika pretrpjela je još jedan udarac