Show

Komentari 0

'Donnie Darko' će dobiti drugi dio: Vraća se Jake Gyllenhaal?

'Donnie Darko' će dobiti drugi dio: Vraća se Jake Gyllenhaal?

Redatelj originalnog filma rekao je da ima plan za povratak u franšizu, s nastavkom koji će na 'pravi način' pristupiti svemu. Jake Gyllenhall opet kao luđak? Nama ne smeta

Već prije smo se osvrnuli na činjenicu da je redatelj jednog od impresivnijih filmova snimljenih unatrag 20 godina, Richard Kelly, objavio da radi na novom dijelu legendarnog Donnieja Darka. Redatelj je ustvrdio da ima planove za kvalitetan povratak u franšizu, s nastavkom koji će na 'pravi način' pristupiti stvarima. Premda nije ulazio u previše detalja, rekao je da će nastavak biti značajno ambiciozniji od prvog dijela.

- Mislim da se u svemiru Donnie Darka mogu raditi značajno ambicioznije stvari. Veće, skuplje i mislim da se to može. Samo mi je bitno da dobijem solidan proračun. Još jedna priča unutar tog svemira zahtjeva resurse, pa to prvo valja osigurati. A ja prvo moram završiti svoj naredni film, pa ću se vratiti ovom projektu - izjavio je redatelj.

Iako to nisu bile riječi koje su jako ohrabrujuće, ipak su ponukale glavnog glumca tog filma, a današnju veliku filmsku zvijezdu, Jakea Gyllenhaala da nešto o tome izjavi.

- Uvijek sam zainteresiran za išta što Richard radi. Toliko mu je zanimljiv um. Jasno da taj film znači mnogo i meni kao i drugim ljudima i s godinama smo raspravljali o mogućnostima vezanim za sve to - rekao je glumac.

Da ne bi samo na tome ostalo, Gyllenhaal, koji je upravo u promociji svojeg novog filma, 'Trag života', je dodao još neke svoje misli.

- Mislim da s idejom koja je originalna poput 'Donnieja Darka' uvijek pokušavaš evoluirati, pomaknuti ju unaprijed, ili samo promijeniti, tako da sam u potpunosti otvoren za to. To je bit umjetnosti. Ideje i njihova evolucija te otkrivanje nečega originalnog u procesu, za što sam ja uvijek - komentirao je umjetnik.

Premda ovo nije mnogo informacija, i dalje daje nadu pravim obožavateljima. A nove vijesti ćemo, kao i inače, objaviti čim se pojave.