Obavijesti

Show

Komentari 1

Dopustite da vas kina razmaze uz prvi spin-off 'Oceanovih 11'

Dopustite da vas kina razmaze uz prvi spin-off 'Oceanovih 11'
2

Ovog ljeta moćne žene vladaju kinima. Gotovo nemoguća pljačka na zvjezdanom godišnjem balu Met Gala ujedinit će grupu profesionalnih pljačkašica

VIDEO

Opustiti se nakon posla ili obaveza, uz odličan film i prijateljice, mame, sestre ili kolegice. Večer kojemu se svaka žena veseli. U srijedu, 13. lipnja upravo vas takvi trenuci očekuju u CineStar kinima u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci uz pretpremijeru akcijske komedije 'Oceanovih 8' u kojoj glavne uloge imaju upravo moćne žene. Sjajno da je možete izabrati kina prema lokaciji koja vam je bliža ili prema konceptu koji vam više odgovara, a svaki nudi film, dobru atmosferu i poklone.

Doveo ih je do pobjede: Svaka legenda ima svoj mali početak
Doveo ih je do pobjede: Svaka legenda ima svoj mali početak

Sandra Bullock glumi Debbie Ocean, otuđenu sestru Clooneyevog lika Dannyja Oceana iz kultnog filma 'Oceanovih 11', koja će pokušati provesti gotovo nemoguću pljačku u New Yorku, na zvjezdanom godišnjem balu Met Gala. Njezin prvi zadatak je okupiti savršenu ekipu profesionalnih lopova: Lou, Rose, Daphne Kluger, Nine Ball, Tammy, Amita i Constance. Plan već ima, samo ga treba provesti. Jaka glumačka postava uključuje i glazbenu zvijezdu Rihannu koja glumi uz bok Cate Blanchett, Sandre Bullock, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Awkwafine, Helene Bonham Carter i Sarah Paulson.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sjajan film u distribuciji Blitza i niz iznenađenja koja vam omogućuju CineLady i Très Chic planirajte već sada jer je srijeda 13. lipnja sve bliže. Kupnja ulaznica moguća je na blagajnama kina, te online na stranicama filma i na stranicama Tres Chica.

oceans 21306.dng

CineLady je filmska večer za žene s dugogodišnjom tradicijom i posebnim poklonima tako da vas ovog puta očekuju partneri Nivea, Story, Jana, Franck i Somersby. CineLady održava se u CineStar kinima Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku. Très Chic večeri održavaju se samo u Kaptol Boutique Cinema i u CineStaru 4DX Mall of Split jer su to kina s najljepšim barovima u Hrvatskoj gdje posjetiteljice mogu uživati u koktelu Très Chic i u zanimljivom programu prije ili poslije filma također uz poklone partnera.

U Splitu će vas nakon premijere 'Oceanovih 8' zabavljati i bend Little Sister, a bit će i finih zalogaja tako da ne trebate žuriti kući. Partneri Très Chica u Zagrebu su Stella Artois, PBS centar sportske izvrsnosti, Nutrimax, Kraš, Bliss i Mikeda prisutni u boutique dvoranama dok će neke posjetiteljice dobiti posebno poklon iznenađenje. U Splitu večer podržavaju Stella Artois i Juicy, a svaka će posjetiteljica dobiti Juicy poklon i odličan filmski naslov na DVD-u.

Oba programa imaju ograničen kapacitet ulaznica stoga se na vrijeme pripremite i planirajte svoj provod kao i sve drugo, neka vaše slobodno vrijeme bude pri vrhu 'to do' liste, a nikako ne na njezinom kraju. Ugođaj s filmske večeri posvećene ženama u CineStar kinima možete podijeliti i na Instagramu uz #dopustitedavasrazmazimo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode