Show

Komentari 47

Đorđe Balašević nekoć i repao: Pogledajte njegov spot iz 1986.

Đorđe Balašević nekoć i repao: Pogledajte njegov spot iz 1986.

Pjesma se slušala širom bivše Jugoslavije, kako na radiju, tako i na televiziji. Snimljen je i spot koji je upečatljiv, a video je na YouTubeu prikupio oko 400.000 pregleda

Đorđe Balašević je tijekom bogate karijere iznjedrio brojne hitove, no jeste li znali da je među njima i jedan reperski? Legendarni glazbenik je davne 1986. 'izbacio' pjesmu 'Sugar rap' u kojoj baca rime.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjesma se slušala širom bivše Jugoslavije, kako na radiju, tako i na televiziji. Snimljen je i spot koji je upečatljiv, a video je na YouTubeu prikupio oko 400.000 pregleda.

Croatia Records je nakon Balaševićeve smrti na svojim kanalima objavila njegove pjesme, od kojih se dvije trenutačno nalaze u deset najslušanijih u Hrvatskoj na YouTubeu.

Pjesma 'Kad odem' trenutačno je treća najslušanija pjesma na YouTubeu, a od smrti glazbenika preslušana je preko 320 tisuća puta. Riječ je o singlu koji je objavljen 1989. na albumu Tri poslijeratna druga.

Na desetom mjestu trendinga u Hrvatskoj našla se pjesma 'D-moll' s istog albuma. Ona je preslušana preko 140 tisuća puta. 

Ovo su brojke s kanala Croatia Records, a Balaševićeve pjesme objavljene na njegovom službenom kanalu ovih su dana dosegle milijunske preglede. 

Najčitaniji članci