Obavijesti

Show

Komentari 11

Doris Dragović: Pred mirnom i jakom Zoricom padaju maske

Doris Dragović: Pred mirnom i jakom Zoricom padaju maske
3

Popis pjesama je spreman, probe su u tijeku, svi znaju što trebaju, a i moj glas je spreman. Malo sam uzbuđena jer je ovo ipak važna obljetnica, kaže Zorica Kondža

VIDEO

Obožavatelji Zorice Kondže do posljednjeg će mjesta 26. svibnja ispuniti veliku dvoranu KD Vatroslav Lisinski kako bi sa splitskom divom obilježili 30 godina njene solističke karijere. Tjedan dana prije velikog koncerta 'Zorica Kondža - 30 godina', dvorana je u potpunosti rasprodana.

- Hvala svima koji će doći na koncert jer je publika najvažniji faktor koji će tu večer učiniti savršenom i stvarno se nadam da će s koncerta otići ispunjeni kao i ja. Hvala i svima koji su sudjelovali u organizaciji, diskografskoj kući Scardona i Zvonimiru Sunari - kazala je Kondža i dodala da radi punom parom kako bi koncert dugo ostao u pamćenju publike. Popis pjesama je spreman, probe su u tijeku, svi znaju što trebaju, a i njezin je glas, kaže, spreman. Malo je uzbuđena jer joj je ovo ipak važna obljetnica, ali vjeruje da ću biti u savršenoj formi. 

S njom će u Lisinskom kao gosti nastupiti Oliver Dragojević, Tony Cetinski, Neno Belan te Tomislav Bralić i klapa Intrade koji će joj se na pozornici pridružiti u izvedbi zajedničkih hitova.

- Hvala i kolegama što su se rado odazvali mome pozivu, drago mi je što ćemo nakon malo duže stanke opet zajedno stati na pozornicu i otpjevati naše duete - kazala je pjevačica.

O njoj samo riječi hvale ima bliska prijateljica Doris Dragović koja je Zoricu prošle godine pozvala kao posebnu gošću na svoj koncert u Lisinskom te su zajedno otpjevale 'Zar je voljeti grijeh'.

- Oduvijek je Zorica bila posebna, od mladih dana je imala stvarnu moć, samopouzdanje, bistrinu i znanje. Činilo se da pred njom, onako mirno jakom, lako padaju maske. I danas mislim da pogledom može nekako proći kroz ljude - s velikom ljubavlju govori Doris, još jedna pripadnica zlatne splitske glazbene generacije. Kod Zorice najviše, kaže, cijeni toplinu i suosjećajnost, duhovitost kojom ju je dovodila do suza, otvorenost i 'iskrenost do bola'.

- Sve mi je u njoj. To su sastojci pravog prijateljstva, a ja imam sreću i čast da to baštinim do danas. Njenu umjetnost bilo bi ludo stavljati u riječi, mogu samo reći - njene pjesme se piju, njena muzika se diše, Zorica se živi - zaključila je Doris.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin