Show

Komentari 18

Doris ostaje na malim ekranima dok se bude osjećala dobro, a i želi se posvetiti svojoj obitelji

Doris ostaje na malim ekranima dok se bude osjećala dobro, a i želi se posvetiti svojoj obitelji

Kako je voditeljica i glumica vanjska suradnica na HRT-u, ne mora uzimati rodiljni dopust

Glumica Doris Pinčić (34) otkrila je prije nekoliko dana za časopis Gloriju da ona i suprug Davor Guberović čekaju prvo zajedničko dijete.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pinčić svoj privatan život većinom i drži u privatnosti, a jako rijetko otkriva nove informacije o obiteljskom životu. Kako neslužbeno doznajemo, njezina najveća želja je ta da se posveti obiteljskom životu i svom privatnom biznisu.

Otkad je glumica objavila sretne vijesti, mnogi postavljaju pitanje do kad će Doris gledati u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'. Neslužbeno doznajemo da je Doris na HRT-u zaposlena kao vanjski suradnik pa upravo zbog toga neće uzeti rodiljni dopust, a isto je napravila i prilikom prve i druge trudnoće.

Doris i Davora spojila je njihova ljubav prema planinarenju, a šuškanja o njihovoj vezi započela su u veljači 2022. godine. Tada su se zajedno uspeli na Kilimanjaro. Davor je fotografije s Doris objavio u svom putopisu. Svoju su vezu priznali u lipnju iste godine, kada je Doris objavila fotografiju na kojoj poziraju s crvenim motorom.

Nešto kasnije, u listopadu iste godine, pokazala je svoj zaručnički prsten, a samo mjesec dana nakon su izrekli sudbonosno 'da' u tajnosti. Vjenčali su se u točno 13 sati, 11. studenog 2022. godine. Samo vjenčanje bilo je u matičnom uredu. Ceremonija je bila privatna, a uzvanika nije bilo puno, na vjenčanju su bili samo članovi uže obitelji i najbliži prijatelji supružnika. Doris je nosila bijelo odijelo, koje je kombinirala s ružičastim štiklama. Nakon ceremonije vjenčanja, ulazak u brak proslavili su u jednom restoranu u Zagrebu.

Čitatelji 24sata uspijeli su uhvatiti poneke trenutke sa slavlja i ceremonije, a neke fotografije pokrenule su glasine da je Doris trudna. Međutim, Doris se nikada nije oglasila povodom ovih glasina, a vijest o trudnoći objavila je tek 23. veljače 2023.

Nazvali smo Doris, ali nije bila raspoložena za razgovor.

POGLEDAJTE VIDEO: ODBILA GA NA PRVOM SPOJU NA SLIJEPO

Najčitaniji članci