Doris Pinčić otkriva kako Uskrs izgleda u njenoj obitelji: Mama radi pogaču, mi beremo šparoge | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 63

Doris Pinčić otkriva kako Uskrs izgleda u njenoj obitelji: Mama radi pogaču, mi beremo šparoge

Doris Pinčić otkriva kako Uskrs izgleda u njenoj obitelji: Mama radi pogaču, mi beremo šparoge

Mama se već u siječnju počne pripremati za Uskrs i peći svoje pogače. Svaku godinu ima dramu kako će ih napraviti, a uvijek su iste i uvijek jednako ukusne, rekla je voditeljica

VIDEO

Glumica i voditeljica HTV-ove emisije 'Dobro jutro, Hrvatska', Doris Pinčić (33) za Gloriju je ispričala kako se slavi Uskrs u nejzinoj obitelji. 

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Doris 01:09

Naime, roditelji voditeljice žive u Zadru, a ona jedva čeka da sa sedmogodišnjim sinom Donatom i trogodišnjom kćeri Gitom koji dan ranije ode k njima kako bi svi zajedno proslavili blagdan. Obiteljsko okupljanje, kaže, važnije im je od bilo kakve hrane, iako se svi raduju uskrsnoj pogači njezine majke koja već u siječnju počinje smišljati jelovnik. 

Pinčić sve vitkija, 'uposlila' je trenera: Zbogom boli u leđima
Pinčić sve vitkija, 'uposlila' je trenera: Zbogom boli u leđima

- Mama se već u siječnju počne pripremati za Uskrs i peći svoje pogače. Svaku godinu ima dramu kako će ih napraviti, a uvijek su iste i uvijek jednako ukusne. Uvijek naglašava kako u njih stavlja mast, jer su tako mekše. U svakom slučaju to je slastica za koju treba vremena, jer se dugo mora dizati, pa premijesiti, svi sastojci moraju biti jednake temperature, prostorija u kojoj se peku mora biti topla. I to je jedini kolač koji imamo na uskrsnom stolu - otkriva Doris. 

Opatija: Uzvanici na probi na crvenom tepihu uoči održavanja Dore

Pogača se poslužuje za uskrsni doručak, koji je važniji obrok od ručka, uz posebno ukusnu i mekanu skutu, kaže Doris. Skutu obitelj nabavlja od jedne gospođe s Paga, a na stol stavljaju i vlastiti pršut. 

- Djeca se pak vesele bojenju jaja. Uvijek ih stavljamo u čarapu s cvijećem koje uberemo ili listovima peršina. Nikada nismo koristili umjetne boje. A na Uskrsni ponedjeljak, ako je lijepo vrijeme, idemo brati šparoge - ispričala je voditeljica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 63

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu