Show

Komentari 66

Doris stavila dudu u usta, a fan poručio: 'Trebala bi tako češće'

Doris stavila dudu u usta, a fan poručio: 'Trebala bi tako češće'

'Možda jesmo svi skupa malo poludili, ali smo riješili i preživjeli najduži mjesec u godini..bravo mi svi skupa', napisala je voditeljica na društvenoj mreži uz fotografiju na kojoj u ustima ima dječju dudu

Glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica (31) otišla je s RTL-a nakon šest godina i pridružila se ekipi HRT-a u emisiji 'Dobro jutro Hrvatska'. Izgleda kako je za voditeljicu ovo bio buran mjesec, pa je s pratiteljima na društvenoj mreži podijelila neobičnu fotografiju.

Na njoj voditeljica u ustima ima dudu kćerkice Gite, a uz fotografiju je objavila i 'prikladan' citat. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Možda jesmo svi skupa malo poludjeli, ali smo riješili i preživjeli najduži mjesec u godini..bravo mi svi skupa - napisala je voditeljica na društvenoj mreži i nasmijala dio svojih pratitelja, no jedna pratiteljica se okomila na Doris pa joj je poručila: 

- Trebala bi češće držat tu dudu u ustima - napisala je pratiteljica. 

Doris je u petak ujutro pred malim ekranima pravila društvo Mirku Fodoru (57) u 'Dobro jutro Hrvatska' s obzirom na to da od ponedjeljka službeno počinje voditi emisiju. 

- Kad vi to radite izgleda jako opušteno i zabavno, a vidjet ćemo koliko ću ja zeznuti u ponedjeljak - komentirala je Doris te dodala kako će se prilagoditi svemu što će se zahtijevati od nje. 

- Službeno si me odmah bacio u vatru - našalila se Rogoznica te poručila Fodoru kako će se osloniti na jednog iskusnog lisca kao što je on. Dobrodošlicu su joj poželjeli i na službenim stranicama televizijske emisije. 

Story Hall of Fame party

Doris je na televiziji počela raditi 2014. godine kad je postala voditeljica televizijskoj kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci