Show

Komentari 13

Proslavila se u seriji, ima novi posao, a kuću uzela bez kredita

Proslavila se u seriji, ima novi posao, a kuću uzela bez kredita

U listopadu prošle godine napustila je Narodni radio, a emotivni odlazak postao je hit na društvenim mrežama. U studio su pozvali članove klape Iskon koji su ponijeli gitaru i zapjevali joj njenu najdražu pjesmu

Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica (31) nakon šest godine odlazi s RTL-a i počinje suradnju sa Zabavnim i Mozaičnim programom javnog servisa. Trenutačno je u planu voditeljski angažman u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' te vođenje projekata poput 'Dore'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

No, vratimo se na sam početak njezine karijere. Prekretnica je bila kada je 2011. godine dobila glavnu ulogu u popularnoj televizijskoj seriji 'Larin izbor'. Serija je prodana u 17 zemalja kao što su Slovenija, Češka, Crna Gora, Slovenija, Makedonija, zemlje Bliskog Istoka te Bosna i Hercegovina... 

Nova TV

Jedna epizoda je imala rekordnu gledanost, čak milijun i 220 tisuća gledatelja pratilo je seriju. Godinu nakon emitiranja prve epizode serije 'Larin izbor', Doris je dobila angažman u jutarnju emisiju na Narodnom radiju pod imenom Jutarnji klub koju je vodila zajedno s Hrvojem Kečkešem. 

U listopadu prošle godine napustila je Narodni radio, a emotivni odlazak postao je hit na društvenim mrežama. U studio su pozvali članove klape Iskon koji su ponijeli gitaru i zapjevali joj njenu najdražu pjesmu 'Svirajte, svirajte'.

- Dragi moji, sutra je moj zadnji dan na Narodnom radiju. Nakon skoro sedam prekrasnih godina suradnje odlučila sam da je vrijeme za neki novi put. Tijekom svog ovog vremena na našoj zgradi družila sam se s ljudima koji su putem postali moji prijatelji i obitelj. Zato mi nije bilo jednostavno donijeti odluku o odlasku. Ali život je prepun promjena, očekivanih i neočekivanih. Svoj sam posao radila sa sto posto srca od prvog dana - rekla je Doris koja vrijedno radi godinama unazad.

Zahvaljujući tome nedavno je kupila i kuću. Iako u državi kao što je Hrvatska rijetko koji mladi par si može priuštiti kuću bez kredita, Doris i njezin suprug Boris (30) nisu imali taj problem. 

Paralelno se zaposlila i na RTL-u gdje je vodila neke od najpopularnijih emisija među kojima su 'Zvjezdice', 'Tri, dva, jedan - kuhaj', 'Fittest Family'... 

Prije nekoliko dana objavila je i kako se oprašta s RTL ekipom. 

- Nakon gotovo šest godina rada na RTL televiziji, koji je za mene bio iznimno dobra platforma za učenje televizijskog zanata i stjecanje iskustva, mogu im reći samo jedno veliko hvala. Naša je suradnja uistinu bila više nego korektna, s obje strane, putem sam tamo stekla i brojne prijatelje, i to razdoblje smatram najljepšim do sada u mom profesionalnom životu. Ipak, vjerujem da sreća prati hrabre, i da ponekad treba izaći malo i iz tzv. zone komfora, te ispitati svoje granice i mogućnosti, pa sam stoga rado prihvatila novi izazov i ponudu koja mi je stigla s Prisavlja - kazala je Doris.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Najčitaniji članci