Obavijesti

Show

Komentari 52

Došlo je i njihovo vrijeme: Ove ljepotice pale su na 'šmokljane'

Došlo je i njihovo vrijeme: Ove ljepotice pale su na 'šmokljane'
1

Bivšu suprugu Johnnyja Deppa, Amber Heard šarmirao je Elon Musk, suosnivač tvrtke Tesla. Serena Williams nedavno se zaručila za suosnivača Reddita Alexisa Ohaniana

VIDEO

Do prije nekoliko godina slavne ljepotice izlazile su s rock zvijezdama, a čini se kako su se sada vremena promijenila.

Helena Christensen ljubila je Michaela Hutchencea, Eva Hezigova Tica Torresa, a Naomi Campbell bila je u vezi s Adamom Claytonom, basistom grupe U2. Zločeste i teško ukrotive dečke zamijenili su inovatori i genijalci koji su teški nekoliko milijardi dolara.

Amber Heard i Elon Musk

Bivšu suprugu Johnnyja Deppa šarmirao je Elon Musk (45), suosnivač tvrtke Tesla. Osim toga, on je i direktor tvrtki poput Pay-pala, Tesla Motorsa i SpaceX.

O njihovoj romansi šuškalo se mjesecima nakon Amberinog burnog razvoda. Par se često pojavljivao u javnosti, a Musk je nedavno objavio fotografiju otiska ruža Amberina poljupca na obrazu. Glumica je objavila istu fotografiju i time potvrdila da je u vezi s više od sto milijardi kuna teškim inovatorom.

Amber Heard (31) snima film o superjunaku Aquamanu, a Musk je zbog toga otputovao u Australiju. Osim što su bili zajedno na večeri, milijunaš i glumica te njegova dva sina otišli su u prirodni rezervat i adrenalinski park gdje su odlučili iskušati 'zip-line' vožnju kroz šumu.

Serena Williams i Alexis Ohanian

Alexis Ohanian (34) koji će uskoro oženiti slavnu tenisačicu, imao je 22 godine kada je s cimerom sa sveučilišta osnovao društvenu mrežu Reddit i postao jedan od najmoćnijih ljudi u Silicijskoj dolini.

Dvije godine kasnije osnovao je tvrtku Breadpig, a tri godine kasnije sudjelovao je u uspostavljanju web stranice za putovanja Hipmunk. Suosnivač je i fonda za ulaganje Initialized Capital.

Napisao je knjigu te je politički aktivist, a u Americi je uspio zaustaviti donošenje zakona koji bi smanjio pravo na privatnost korisnika 'weba'. Časopis Forbes zbog toga ga je prozvao  'Gradonačelnikom Interneta'. Njegovo bogatstvo procjenjuje se na oko 9 milijuna dolara. 

Serenu Williams (35) susreo je slučajno u jednom restoranu u Rimu, a nekoliko mjeseci kasnije tamo su se i zaručili. Sretnu vijest objavila je na društvenoj mreži, a ubrzo se pohvalila velikim zaručničkim prstenom.

Uspješna tenisačica nedavno je pokazala trudnički trbuščić i otkrila da je trudna 20 tjedana.

Emma Watson i William Knight

Zvijezda filmova o malome čarobnjaku Harryju Potteru 2015. godine se zaljubila u deset godina starijeg kompjuterskog inžinjera.

Emma Watson (27) i William Knight su oboje humanitarci, a upoznali su se preko prijatelja iz udruga u kojima su aktivni. Prvi put su zajedno viđeni na izvedbi mjuzikla Hamilton.

Actress Emma Watson Seen With Her Boyfriend William Mack Knight In London

William potječe iz bogate njujorške obitelji, a u Silicijskoj dolini radi zajedno sa svojim bratom blizancem. Osim što je uspješni biznismen, on je umjetnik, fotograf, avanturist i pisac.

Glumica je čak upoznala Knightove roditelje, a njegova majka ju je nahvalila. Par nerijetko govori o svojoj vezi te vješto skriva privatni život.

Karlie Kloss i Joshua Kushner

Viktorijina anđelica Karlie Kloss (24) i milijunaš u vezi su već pet godina, a prošlog mjeseca šuškalo se da su se zaručili. Joshua Kushner (31) je osnivač i vlasnik tvrtke Thrive Capital, suosnivač Oscar Healtha te 'teži' više od 100 milijuna dolara.

Sin je nekretninskog mogula koji je proveo dvije godine u zatvoru zbog ilegalnih donacija političarima, a njegov brak Jared (36) oženio je Ivanku Trump (35).

- Nisam ovo planirala. Samo se dogodilo - izjavila je Karlie prije pet godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu