Obavijesti

Show

Komentari 3

Dovoljno za vojsku: Prodaje se kolekcija oružja Jerryja Lewisa

Dovoljno za vojsku: Prodaje se kolekcija oružja Jerryja Lewisa
9

Iza komičara su ostali Beretta poluatomski pištolj, nekoliko pušaka, brojni mini-revolveri, poluatomski Glock te revolver Ruger Blackhawk te još 60-ak komada oružja

VIDEO

Komičar Jerry Lewis preminuo je 20. kolovoza 2017. prirodnom smrću u 92. godini, a obožavatelji su istaknuli da je to dan kada je 'umrla komedija'. Iza Lewisa je ostala njegova brojna imovina te je među stvarima i velika kolekcija oružja. 

FILE PHOTO - Jerry Lewis poses during a photocall for the film "Max Rose" at the 66th Cannes Film Festival

Riječ je o 76 pištolja koji će se prodavati na aukciji u Las Vegasu 22. srpnja, piše američki TMZ. U komičarevoj kolekciji su Beretta poluatomski pištolj, nekoliko pušaka, brojni mini-revolveri, poluatomski Glock te revolver Ruger Blackhawk. 

Lewis je dio oružja dobio kao poklone i imaju posvete na drškama. Komičar je ostatak kolekcije kupio sam i dao je ugravirati svoje inicijale. TMZ tvrdi da pojedini komadi oružja mogu doseći peteroznamenkastu novčanu vrijednost na aukciji. 

Komičar je zbog oružja imao problema pa su ga tako svojedobno na aerodromu u Las Vegasu zadržali jer je u kovčegu nosio pištolj. Zaštitari su mu ga oduzeli, a Lewis je potom dobio policijsku prijavu jer je nosio oružje bez dozvole. 

Volio je 'šarati': Njegova djeca u novinama saznala za razvod
Volio je 'šarati': Njegova djeca u novinama saznala za razvod

Komičar se proslavio  svojom slapstick komedijom koju je pedesetih godina prošlog stoljeća prvo izvodio s Deanom Martinom, s kojim je nastupao i na radiju, kao i na vrlo ranim televizijskim emisijama. Komičar je s Martinom snimio nekoliko televizijskih emisija, a potom su se odlučili prijeći na film gdje je njegov humor postao hirom. Partnerstvo s Martinom trajalo je sve do 1956. godine. Do tada su snimili 16 filmova.

- Zaljubio sam se u njega kad smo se upoznali. Volio bih da je ovdje. Bio je čudo koje je Bog stavio u moj život i rad s njime je bio osjećaj koji nikad neću zaboraviti - ispričao je Lewis u rujnu 2016. za britanski tabloid Sunday Express. Istaknuo je kako ne prođe ni dan da ne pomisli na kolegu koji je preminuo 1995.

 

Lewis je nakon što je krenuo u samostalnu karijeru bez Martina, izgradio zavidnu karijeru, tijekom koje je imao iznimno uspješne komičarske nastupe diljem svijeta. Postao je jedan od najplaćenijih glumaca u Hollywoodu. Zapažen uspjeh ostvario je filmom 'Kralj komedije' 1983., u kojem on tumači relativno ozbiljnu ulogu, a komičnu je odigrao Robert de Niro (74).  

Pixsell

Okušao se i kao pisac u čemu je također bio uspješan. U kasnijem životu izazvao je kontroverze komentarima o rasi te krajnjedesničarskim stajalištima. Komičarevi najpoznatiji filmovi su 'To je moj sin', 'Padobranci protiv volje', 'Mrtvi od straha', 'Uživaj život Jerry', 'Jerry u cirkusu', 'Šerif na divljem zapadu', 'Ludorije Jerryja Lewisa' i 'Cinderfella'.

Legendarni komičar Jerry Lewis umro u 92. godini života
Legendarni komičar Jerry Lewis umro u 92. godini života

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...