Obavijesti

Show

Komentari 98

Dozvola za brak: Za Žužinog udovca (97) bore se dvije dame

Posljednji suprug Žuži Jelinek, bivši sudac Milorad Ronkulin, na sprovodu svoje supruge upoznao je Gogu s kojom se sprema započeti zajednički život

VIDEO

Umirovljeni sudac Milorad Ronkulin (97) upoznao je Gogu na sprovodu njegove druge supruge, Žuži Jelinek, u siječnju prošle godine. Od tada nije prošlo ni dana da se Milorad i Goga nisu vidjeli, prošetali centrom grada ili popili kavu u kafiću. Sve je počelo kao prijateljstvo, a razvilo se u nešto više, piše Jutarnji List. 

Par misli da bi bilo vrijeme da počnu zajednički život i ozakone vezu.

- Ako je mogao Joža Manolić, mogu i ja. Pa isto smo godište - rekao je Milorad, kojemu je Žuži bila druga supruga. S prvom je bio u braku 40 godina.  

Njihovoj sreći, otkrivaju, na put je stala gospođa koja Miloradu čisti i kuha. Riječ je o bivšoj supruzi njegova nećaka.

Patrik Macek/Pixsell

- Znate, ona je jako ljubomorna osoba. Ne odobrava našu vezu i ne dopušta mi da ga posjećujem - rekla je Goga te se prisjetila 'incidenta' kada je posjetila Milorada u društvu prijatelja iz Makarske. Gospođa je u stan pustila prijatelja, ali ne i nju. Gogi nije jasno zašto je tako posesivna, kada joj je Milorad već ostavio stan u centru grada od oko stotinu kvadrata. 

Goga se zaljubila u Milorada jer se drži čak bolje i od mlađih muškaraca. 

- Moj Milorad je tako topao i nježan. Žuži je uvijek znala odabrati samo najbolje i hvala joj što mi ga je ostavila. Pa pogledajte kako se on dostojanstveno drži. Mnogi puno mlađi muškarci nemaju takav ponosan gard - rekla je ponosna Goga. 

Ronkulin kondiciju održava šetnjama te jogom, koju vježba jednom tjednom s učiteljicom joge koja mu dolazi doma. 

Žuži je o Miloradu, s kojim je u braku bila 15 godina, uvijek govorila samo lijepe stvari. No jednom se, ipak, požalila na njihov seksualni život te je tvrdila da mu mora kupovati Viagru. 

Bivši sudac to poriče, jer, kako kaže, ni ne zna što je Viagra. U njegovu obranu odmah se ubacila i Goga. 

- Ma to je Žuži izmislila da bi sebe promovirala u javnosti. Pa ona je bila poznata po takvim izjavama. To vam nije istina, sigurno - rekla je Goga uz smiješak. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura
CRNA MODNA KOMBINACIJA

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura

Pjevačica je izabrala crno-bijelu kombinaciju. Nosila je komplet marke Jil Sander, torbicu Jacquemus, no najviše pažnje su dobile njezine cipele
VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...
ISKLESANO TIJELO

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...

Jennifer Lopez je poznata po provokativnim i spektakularnim modnim kombinacijama na Met Gali. Ovaj put uz bujni dekolte istaknula je i svoju isklesanu figuru