Obavijesti

Show

Komentari 47

Dragan i Verica nisu pomogli: Braća Clooney odlaze iz showa

Dragan i Verica nisu pomogli: Braća Clooney odlaze iz showa
6

Bilo nam je super, dapače – odlično! Hvala žiriju na savjetima, puno smo naučili! Pozivamo vas sve kod nas, barem na tri tjedna. komentirali su Drago i Vlado

VIDEO

Iako su imali pomoć u vidu još dva para ruku, Drago i Vlado nisu prošli među četiri najbolja natjecateljska para showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'. Braća Clooney, kako ih skoro svi zovu od milja, sa smiješkom su napustila show pozivajući ostale natjecatelje i žiri da ih posjete na Hvar ovo ljeto. Doris i Luka su, čini se, večeras napravili zahtjevniji jelovnik i sa svega tri boda više zaslužili prolaz dalje.

Drago i Vlado nisu uspjeli u svojoj naumi da uđu u top 4 najboljih kuhara amatera treće sezone omiljenog gastro showa. Iako su im Verica i Dragan pomagali, presudio im je prejednostavni jelovnik. Raskuhane tikvice s teškim sirom cheddarom za predjelo i odlično ispečeni ramsteka, ali uz nespojiv okus žilavih bukovača i paprenih pogačica od krumpira za glavno jelo nisu oduševili žiri. Kakav-takav dojam uspio je popraviti zanimljiv desert, odnosno torta od maslinovog ulja koju su prezentirali sa želatinom od čaja mente i svježim jagodama. Pomak u njihovom kuhanju je bio itekako uočljiv, no momci nisu mogli dobiti više ocjena od konkurenata koji su se 'ubili od posla'.

Naime, Doris i Luka su u dvoboju kuhali poprilično složen jelovnik. U jednom su momentu djelovali toliko izgubljeno, da su i sami bili uvjereni da neće stići sve skuhati na vrijeme. Žiri je i za njihova jela imao i pohvale i zamjerke, pa se do samog kraja nije znalo tko ustvari ispada. Panzerotti punjeni skutom i brancinom imao je, kako kaže Pažanin, 'neku priču', dok se grudice u palenti u glavnom jelu nisu mogle oprostiti (da ne spominjemo da je u palenti slučajno završio i zapaljeni papir!), dok desertna krema od jagoda nije bila za neku veću pohvalu. Zahvaljujući trudu i kompliciranom jelovniku, Doris i Luka dobili su ukupno 20 bodova, što je za tri boda više od Vlade i Drage.

Braća Bošnjak dogurala je do 60 epizoda, što je veliki uspjeh. Doris je sa suzama u očima podnijela odluku žirija jer su i ona i Luka bili uvjereni kako, unatoč boljim ocjenama danas, odlaze kući. Međutim, pravila showa su takva da se u duelu ne uzimaju u obzir sve ocjene u tjednu, već samo oni bodovi koje su skupili te večeri u duelu.

- Nije bio isti osjećaj, priznajemo. Malo ti je krivo jer ispadaš. Ali zato dobivamo poklone. Sreća što smo iz iste obitelji pa dobivamo duplo. Ali, šta će mater s dva miksera?! - našalili su se Drago i Vlado koji su sve natjecatelje i žiri pozvali kod sebe na Hvar. 

- Bilo nam je super, dapače – odlično! Hvala žiriju na savjetima, puno smo naučili! Pozivamo vas sve kod nas, barem na tri tjedna - komentirala su braća.

Do finala je ostalo još dva tjedna! Sljedećeg tjedna oprostit ćemo se od još jednog para, stoga ne propustite pogledati nove epizode kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', od ponedjeljka 16. svibnja u 20:15 na RTL-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine
Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment
NAKON TEŠKOG TJEDNA

Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment

Mislim da je Lovre očekivao da ću napisati da ostajem i nije shvatio koliko je ovo mene pogodilo, emotivno je rekla Klara