Obavijesti

Show

Komentari 34

Dragana: U BB kući se nikad ne bih ponašala kao Marijana

Dragana: U BB kući se nikad ne bih ponašala kao Marijana
5

Posljednja stanarka koja je napustila Big Brother kuću razočarana je komentarima nekih sustanara. U kući se svađala s Nirmalom, a o Soraji ne želi razgovarati

VIDEO

Najviše su me iznenadili Nemeš i čika Dule. Nemeš je prema meni bio divan u BB kući, a tako me ružno ogovarao rekavši da sam tupa. Žao mi je što me Duško nije izravno pitao jesam li ga tračala Marijani. Kunem se da nisam, rekla nam je Dragana Strahinić (27), četvrta stanarka koja je napustila 'Big Brother' show.

Zasmetalo joj je što ju je Horvat nominirao samo zato što na 'otpadu' troši previše toaletnog papira.

- To govori samo o njemu, a ne o meni - rekla je Dragana i objasnila kako je njoj normalno obložiti zahodsku dasku kad više ljudi upotrebljava zahod. U BB kući svađala se sa Nirmalom i Sorajom. Nirmal ju je optužio da je tračerica i da se boji Soraje jer ima mračnu prošlost.

- Ne želim razgovarati o Soraji. Sve što mislim o njoj već sam rekla. Mislim da je jako neiskrena. I nikoga se ne bojim, pa tako ni nje. Svi smo znali da je agresivna i da se voli potući - zaključila je Dragana koja je u BB kući bila četiri tjedna, i to u ekipi s 'otpada'.

- Malo mi je žao što sam izašla. Nisam se uspjela pokazati u pravom svjetlu, sad kad nitko od stanara više nije na 'otpadu' - govori vlasnica kozmetičkog salona u Požarevcu.

Najviše joj je nedostajala obitelj, a ni jedan muškarac joj se nije svidio.

- Rekla sam da je Nemeš visok i zgodan muškarac, ali ne i da mi se sviđa kao potencijalni dečko. Kad bi mi se i netko u BB kući jako svidio, nikad se ne bih ponašala poput Marijane i Nemeša - kaže nam Dragana koja nema favorita za pobjedu. Zasad joj je, od svih sudionika 'Big Brothera' najdraža Ema, jer je najiskrenija.

Dragana je jedina stanarka s titulom misice. Sa 16 godina pobijedila je na izboru za Miss Braničevskog okruga.

Ema prala zube Nemešu

Big Brother je stanare podijelio u parove ite naredio da slijedeća četiri4 dana moraju biti svezani užetom, pa i prati jednian drugiomae zube. Nemeš je poludio jer je vezan s Emom. Smetala mu je dok se mazio s Marijanom.

'Imala sam bež gaćice, nisam bila gola...'

Forumaši su danima komentirali kako je Dragana pokazala stražnjicu, ali i nešto više. Kaže kako nije znala da se nešto vidjelo, ali i da je imala gaćice.

Za Nemeša je skladala stihove

Šetaš gradom kao primadona. Za tobom se okreće kolona, pjevala je Dragana. Kaže da godinama piše tekstove i glazbu. Nije razmišljala o pjevačkoj karijeri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Rade Šerbedžija nam otkrio sve o novoj ulozi: 'Lijepo je glumiti na svom zagrebačkom jeziku...'
24SATA NA SETU 'VELIKOG PERICE'

Rade Šerbedžija nam otkrio sve o novoj ulozi: 'Lijepo je glumiti na svom zagrebačkom jeziku...'

Šerbedžija u 'Dnevniku velikog Perice' glumi glazbenog menadžera. 'To je na neki način 'nasljednik' Ernesta Fulira iz filma, kojeg je igrao veliki Relja Bašić', rekao je glumac za 24sata

ANKETA Što vi mislite? Je li Baby Lasagna trebao zadržati 50.000 eura ili ih donirati?
PODIJELITE SVOJE MIŠLJENJE

ANKETA Što vi mislite? Je li Baby Lasagna trebao zadržati 50.000 eura ili ih donirati?

Vlada je Baby Lasagni odlučila dodijeliti 50.000 eura nagrade nakon odličnog drugog mjesta na Eurosongu. No, on je poručio kako taj novac može drugima puno više pomoći i odlučio ga donirati
Potez Baby Lasagne odjeknuo je i u regiji: Pogledajte što pišu
VELIKA GESTA

Potez Baby Lasagne odjeknuo je i u regiji: Pogledajte što pišu

Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić, odrekao se nagrade od 50 tisuća eura koje mu je Vlada dodijelila. Zamolio je da se taj iznos donira, a vijest je odjeknula i u regiji