Obavijesti

Show

Komentari 196

Drama bez kraja: Milan prijavio Severinu zbog nasilja u obitelji

Drama bez kraja: Milan prijavio Severinu zbog nasilja u obitelji
5

Milan Popović je Severini zamjerio stil i izraze koje mu je uputila u elektroničkom pismu prošlog mjeseca. Prijavio ju je Centru za socijalnu skrb te rekao da nasilje od strane Severine trpi svakodnevno

VIDEO

Sredinom listopada, kako doznajemo, pjevačica Severina Kojić (46) u elektroničkoj prepisci oštrim se riječima obrušila na bivšeg partnera Milana Popovića (51), s kojim dijeli skrb nad maloljetnim sinom Aleksandrom.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

01:08

Riječi pjevačice isprovocirale su srpskog milijunaša, zbog čega ju je, kako doznajemo, prijavio Centru za socijalnu skrb optužujući je za obiteljsko nasilje. Djelatnice nam nisu mogle ni potvrditi, ali ni demantirati kako su prijavu, prema službenoj dužnosti, proslijedili policiji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Od početka sudskih postupaka s bivšim partnerom Severina je već više puta bila prijavljivana za razne bedastoće. Sve prijave protiv nje bile su odbačene kao neosnovane. Za ovu prijavu sad čujem prvi put i mogu vam reći da sam ‘umro od smijeha’ - rekao nam je menadžer pjevačice Tomislav Petrović. Gospođu Kojić obožavatelji prošlih tjedana vrlo rijetko susreću na ulicama Zagreba, baš kao i na gažama. Na društvenim se mrežama hvali kako naveliko snima novi album.

- Izluđen sam već od ovakvog verbalnog nasilja od strane Severine Kojić. Svaki moj pokušaj posljednjih pet godina da uspostavim nekakvu minimalnu komunikaciju u vezi našeg sina u pravilu se završava ovakvim uvredljivim i ponižavajućim porukama nasilja! Zamislite sad našeg sina koji jednako voli i mamu i tatu te koji živi pored majke kojoj je nasilje nad ocem svog djeteta svakodnevna praksa. Nadam se da će nadležni ovaj put odreagirati kako bi spriječili ovakvo nasilničko i uvredljivo ponašanje od strane Severine, a i kako bi zaštitili našeg sina - rekao nam je Popović. Milijunaš je kupio 2011. kuću u zagrebačkoj Ulici Horvatovac, a 2015. u nju se preselio kako bi što bliže bio sinu koji s majkom živi u Zagrebu.     

Ovo nije prva prijava koju je Milan Popović podnio protiv pjevačice Severine Kojić.

Kako doznajemo, Popović ju je podnio putem Centra za socijalnu skrb, a ne osobno na policiji ili odvjetništvu, kako ne bi izgledalo da je riječ o osveti bivšoj partnerici s kojom se spori na sudu oko zajedničke brige i skrbi za zajedničko dijete. Osim toga, prijava za obiteljsko nasilje koja ide putem Centra dodatno dobiva na težini. Naime, Centar je dužan prijaviti nadležnim tijelima svaku sumnju u obiteljsko nasilje, a policija i odvjetništvo dužni su svaku takvu prijavu ispitati.

U zagrebačkoj policiji nisu nam mogli ni potvrditi ni demantirati informaciju da provode kriminalističku obradu protiv pjevačice. Sasvim uobičajeno, jer je policijsko postupanje tajno, osobito u slučajevima obiteljskog nasilja. Nakon utvrđivanja svih relevantnih činjenica policija može podnijeti kaznenu prijavu ili svu dokumentaciju proslijediti nadležnom državnom odvjetništvu na odluku. U ovom slučaju to bi bilo Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu. Ako smatraju da su zatvorili krug indicija, odvjetništvo će, nakon istrage, protiv osumnjičenog podignuti optužnicu.

Kao što smo već pisali, Popović protiv Severine, njezina odvjetnika i menadžera na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu vodi nekoliko postupaka zbog klevete, a više postupaka bivši partneri pokrenuli su i na Općinskom građanskom sudu. Početkom rujna na tom je sudu u tijeku bilo čak šest postupaka, od kojih je jedan nepravomoćno okončan. Jednu nepravomoćnu presudu ukinuo je Županijski sud u Splitu i vratio predmet na Općinski građanski sud u Zagrebu, ovaj put drugom sucu/sutkinji. Postupak u kojemu će ponovno odlučivati s kojim roditeljem će dijete živjeti trebao bi početi ove jeseni. U novom sudskom postupku morat će utvrditi je li za dijete bolje da ubuduće živi s ocem kao s fleksibilnijim roditeljem uz određivanje susreta i druženja s majkom. Nadalje, mora utvrditi je li bolje da dijete živi naizmjenično i jednako vremena s oba roditelja ili se pak Aleksandrovi interesi za podjednakim sudjelovanjem oba roditelja u njegovu životu mogu zadovoljiti izmjenom odluke o susretima i druženju s ocem u smjeru maksimalnog proširenja termina u kojima bi se takvi susreti odvijali.

Podsjetimo, presudom od 22. veljače 2018., koja je ukinuta, dječak je kod oca trebao boraviti prvi i treći tjedan u mjesecu, u kontinuitetu od nedjelje u 20 sati do nedjelje u 20 sati, te su roditelji po principu pola-pola trebali dijeliti dijete tijekom zimskih i ljetnih praznika. Oni su od veljače trebali zajedno provesti prva dva tjedna u srpnju i kolovozu ove godine, a druga dva tjedna oba mjeseca biti s majkom.

Bivši partneri sude se od rujna 2013. godine. Oboje su dosad promijenili više odvjetnika, a pravnoj bitki ne nazire se kraj.

Žestoko su se posvađali i oko toga koju će školu maleni Aleksandar pohađati. Na kraju su ga upisali u hrvatsku javnu školu u Zagrebu.     

Pogledajte Stokin novi spot za pjesmu "Incident": 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 196
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'