Show

Komentari 11

Otac Mary J. Blige u kritičnom je stanju: Izbola ga bivša cura

Otac Mary J. Blige u kritičnom je stanju: Izbola ga bivša cura

Otac pjevačice nalazi se u kritičnom stanju, a njegova bivša djevojka je uhićena. Incident se dogodio nakon što je Thomas vidio da mu bivša buši gume na autu

Otac Mary J. Blige (43) u kritičnom je stanju nakon što ga je bivša djevojka izbola nožem tijekom svađe. Thomas Blige (63) uboden je triput, uključujući jednom u vrat, u četvrtak ujutro nakon svađe u apartmanskom naselju u Michiganu. Policija je na mjesto događaja pozvana u 6.58 sati i pronašla žrtvu u njegovu stanu. U istom kompleksu, u svom stanu, uhićena je i 50-godišnja žena koja je na sebi imala krvavu odjeću. Thomas je prebačen u Bronson Methodist bolnicu u Kalamazoou u Michiganu u kojoj je operiran i nalazi se u kritičnom stanju. 

Incident se dogodio nakon što je Blige vidio da mu bivša djevojka buši gume na automobilu što je rezultiralo svađom. Policijski službenici pronašli su krv u snijegu, dok su žrtvu i osumnjičenu pronašli u njihovim domovima. 

Nepoznata žena optužena je za napad s namjerom ubojstva i u petak se treba pojaviti pred sudom. Policija je otkrila da su od kolovoza prošle godine dobili čak sedam poziva zbog nasilja između zaraćenih bivših ljubavnika. Napadačici je 10. siječnja naređeno da ne kontaktira s Thomasom i dobila je šest mjeseci uvjetne kazne. Pjevačica nije komentirala incident. 

Najčitaniji članci