Show

Komentari 23

Srpski mediji tvrde: 'Zdravku Čoliću 20.000 eura iz sefa uzeo član obitelji'; Čolić: Sve je laž!

Srpski mediji tvrde: 'Zdravku Čoliću 20.000 eura iz sefa uzeo član obitelji'; Čolić: Sve je laž!

Pjevač je primijetio kako mu nedostaje novac te je pozvao policiju koja je ubrzo došla u njegovu kuću

Prava drama dogodila se u domu popularnog pjevača Zdravka Čolića (71) kada mu je iz sefa navodno nestalo 20.000 eura, prenosi Blic.rs.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kada je pjevač primijetio da mu nedostaje poveća svota novca, navodno je pozvao policiju.

Sve se dogodilo prije nekoliko mjeseci, navode srpski mediji.

storyeditor/2022-04-19/PXL_040915_11514432.jpg

Policija je, kako navode, ubrzo stigla u pjevačevu kuću.

Njegova supruga Aleksandra zabrinula se zbog krađe, ali i zbog sigurnosti njihove obitelji. Srpski mediji pišu i kako je novac uzela pjevačeva kći, Una Čolić kako bi svom dečku kupila automobil. Ipak, Una i Zdravko sve negiraju.

Una je, kako piše Kurir, kasnije priznala što se dogodilo te se roditeljima ispričala što im je priredila neugodnu situaciju u kojoj su morali pozvati policiju.

Čolić se medijima obratio preko svog PR tima.

"Na ovaj način obitelji je nanesena nemjerljiva šteta, a ovim putem obraćamo vam se kako bismo zaustavili širenje lažnih vijesti i apelirali na sve medije da ne sudjeluju u kreiranju netočnih informacija, koje u prvi plan stavljaju nezaštićene pojedince i osobe koje nisu javne osobe, kao što je u ovom slučaju kći Zdravka Čolića", napisali su u priopćenju, koje prenosi Blic.

"Ovim putem ističemo da je vijest o navodnom nestanku novca u kući Zdravka Čolića apsolutna laž. Svi mediji koji su prenijeli vijest bez prethodne provjere bit će sankcionirani svim raspoloživim pravnim sredstvima."

"Zdravko Čolić nikada nije na ovaj način komunicirao s medijima. Ipak, kada je obitelj u pitanju, mora se poštovati odluka o privatnosti, uzimajući u obzir sve moralne i ljudske kodekse", poručili su.

POGLEDAJTE VIDEO: 3. EPIZODA SERIJALA ’TKO MI BOLJE KUHA’

Najčitaniji članci