Obavijesti

Show

Komentari 9

Drama u kuhinji: Baby Dooks demonstrativno skinuo pregaču

Drama u kuhinji: Baby Dooks demonstrativno skinuo pregaču
1

Problem je nastao kada je Dooks trebao staviti kremu u čašu koju je nespretno zaprljao, a kako nije imao tople vode, nije ju mogao oprati što ga je jako razljutilo

VIDEO

Ove nedjelje započinje slatki tjedan u Celebrity MasterChefu, a svoje će umijeće kuhanja slastica pokazati pet najboljih – Igor, Hrvoje, Leon, David i Lana. 

- Nakon devet tjedana, vi ste najvjerojatnije pet najboljih celebrity kuhara Hrvatske - započet će Andrej s novim tjednim zadacima. 

Lana će već na početku osjetiti laganu tremu: 'Već mi je muka i srce mi nabija i mislim si kaj to meni treba'.

Nakon što podignu Kutiju iznenađenja kandidati će pronaći namirnice poput slatkog vrhnja, pudinga, keksa i jagoda, a chef Andrej će ih upoznati s ovotjednim zadatkom: 'Danas započinje slatki tjedan, desert za kraj'.

Jedina žena među top pet, Lana, će ostati u šoku, jer joj pravljenje slatkih jela nije jača strana: 'Katastrofa, kakav slatki tjedan!0.

Žiri će kandidatima objasniti da je njihov zadatak napraviti desert u čaši, a za pripremu će imati sat vremena. Chefica Ana bit će oduševljena novim zadatkom: 'Ja se jako veselim i nadam se da ćete nas iznenaditi, ali ugodno'.

Prava drama odvit će se na radnoj jedinici Baby Dooksa. Iako mu je pravljenje slastica jača strana i dalje će neurednost kod Davida biti problem broj jedan. 

- Ja sam kaotičan čovjek u kuhinji, možda trebam pomoćnika - kazao je Dooks, a sada se i osobno uvjerio u sve ono što mu je žiri govorio za neurednost. 

Naime, problem je nastao kada je trebao staviti kremu u desertnu čašu koju je nespretno zaprljao, a kako nije imao tople vode za radnom jedinicom, nije ju mogao oprati što ga je jako razljutilo. 

- Nemam čašu, nemam toplu vodu. Mrljam s vodom! Sve što sam radio sat vremena, mogu bacit u smeće! Sat vremena posla Sizifov posao, podivljao sam - u ljutnji će Dooks nakon čega će demonstrativno baciti pregaču i
izjaviti kako napušta Celebrity MasterChef kuhinju.

Svom kolegi u nevolji priskočit će Lana i ponuditi se da mu opere čašu, a li se David uspjeti smiriti i vratiti natrag za svoju radnu jedinicu, ili će njegova kulinarska avantura naglo završiti, ne propustite doznati ove nedjelje na Novoj TV.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu