Obavijesti

Show

Komentari 3

Drama u obitelji Cyrus: Majka se udala za glumca, a on bio u vezi s njenom najmlađom kćeri

Drama u obitelji Cyrus: Majka se udala za glumca, a on bio u vezi s njenom najmlađom kćeri
1

Mlađa sestra Miley Cyrus je vezu s glumcem završila nakon što mu se na društvenim mrežama javila njezina majka. Miley o drami nije znala ništa

VIDEO

Sve su oči uprte u obitelj Cyrus i najnoviju dramu koja se odvija ovih dana. Nedavno je pjevačica Miley Cyrus (31) osvojila svoj prvi Grammy, a u pobjedničkom govoru se nije zahvalila svojem ocu Billy Rayu.

Tada su počela nagađanja da njih dvoje nisu u dobrim odnosima. Međutim, ova 'drama' ubrzo je zaboravljena nakon što se saznalo da je suprug Tish Cyrus (56), Mileyine majke, prije braka s njom bio u vezi s Noah, mlađom sestrom pjevačice.

Glumac Dominic Purcell (54), poznat po ulozi u 'Zakonu braće', i Tish Cyrus vjenčali su se u kolovozu 2023. godine. Izvor za US Weekly sada je otkrio da je Dominic prije Tish bio u vezi s 24-godišnjom Noah.

- Noah se viđala s Dominicom kada ga je Tish počela zavoditi - rekao je izvor. Dodao je i kako je Tish znala za vezu Dominica i Noah, koja je navodno bila izrazito povrijeđena kada joj je majka ukrala dečka. Izvor za People je rekao da su Noah i Dominic bili u 'vezi s povlasticama' te da su se prestali viđati kada mu se Tish javila. Također, istaknuo je i da Tish nikada nije dala kćeri priliku da razgovaraju o Dominicu prije vjenčanja.

Tish je nedavno gostovala u podcastu 'Call Her Daddy' gdje je pričala o vezi s Purcellom. Rekla je kako je Dominic bio njezina dugogodišnja simpatija, čak i kad je bila u braku s Billy Rayom. Navela je i da joj je Dominic 2016. godine poslao poruku na Instagramu, ali ju ona tada nije vidjela. Kratko nakon razvoda od Billyja 2022. godine mu je odgovorila na poruku. Istaknula je i da su se ona i Purcell zaljubili na prvom spoju te si već drugi dan rekli da se vole.

Kako prenose strani mediji, Noah nije bila na vjenčanju para. Tada se nagađalo da je preskočila ceremoniju jer je bila na strani oca u razvodu, ali sudeći prema pisanjima medija, čini se da je ipak razlog bila veza njezine majke s njezinim bivšim dečkom. Navodno Noah nije bila niti pozvana na vjenčanje. Prema tvrdnjama izvora, Miley je čak rekla zaštitarima da zaustave Noah ako bude došla i pokušala ući na vjenčanje.

Miley, kako piše People, nije znala da je Noah ikada bila u vezi sa suprugom njezine majke. 'Miley nije znala ništa o drami s Dominicom. Baš ništa', rekao je izvor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine
Severina se javila s aerodroma: 'Ovaj čovjek me stalno prati...'
OBRATILA MU SE

Severina se javila s aerodroma: 'Ovaj čovjek me stalno prati...'

Pjevačica se krila iza sunčanih naočala i svojim pratiteljima pokazala čovjeka koji ju je pratio