Show

Komentari 7

Drogirala se, tukla, skakala iz veze u vezu, a s pedeset je pronašla ljubav i postala mama

Drogirala se, tukla, skakala iz veze u vezu, a s pedeset je pronašla ljubav i postala mama

Nisam nikakva razmažena diva koja gubi kontrolu kad nije sve po njezinom. Jednostavno mi padne mrak na oči kad me bliske osobe iznevjere, branila se Naomi koja je zbog okršaja na sudu bila čak 11 puta

Britanska manekenka prekrasne građe i divlje naravi svijet je očarala devedesetih godina prošlog stoljeća. Naomi Campbell (51) pred kamere je prvi put stala kad joj je bilo sedam godina i to u spotu Boba Marleya 'Is this love'.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Na početku karijere nisu je angažirali zbog boje kože i nikad nije upoznala oca. Traume koje je to izazvalo kasnije su rezultirale čestom i aktivnom zlouporabom droga. Nakon petogodišnje borbe s drogama 1999. godine otišla je u centar za odvikavanje.

- Zbog droge sam se osjećala nepobjedivo. Kao da mogu osvojiti čitav svijet. No kada bih se probudila sljedećeg dana, sve je izgledalo grozno - priznala je Naomi.

No narkotici su uzeli svoj danak, a novinski stupci bili su puni priča o njezinim divljim ispadima. Čak je 11 puta završila na sudu zbog navodnih fizičkih okršaja i napada na zaposlenike, asistente i druge ljude, a sve u kratkom periodu od 1998. do 2009. godine.

PA/Pixsell

-  Nisam nikakva razmažena diva koja gubi kontrolu kad nije sve po njezinom. Jednostavno mi padne mrak na oči kad me bliske osobe iznevjere. To kod mene dolazi duboko iznutra, kao posljedica emocionalnog poremećaja. Mislim da je to posljedica toga što sam kao mala patila zbog osjećaja da me je majka napustila, pa ako osjetim nepovjerenje ili izdaju, gotova sam - rekla je svojedobno. 

Naime, njezina majka Valerie, profesionalna plesačica, zbog turneja je često i dugo bila odsutna, tako da su se o maloj Naomi uglavnom brinule baka i tete. 

Zbog problema s intimnošću koji su proizašli iz nedostatka čvrstih obiteljskih temelja, Naomi je skakala iz veze u vezu. Ljubila je mnoga poznata faca, a nakon veze s basistom benda U2 Adamom Claytonom (61) bila je sa čelnikom Formule 1 Flavijem Briatoreom (71). S ruskim poduzetnikom Vladislavom Doroninom (58) vezu je započela 2008. godine, a zajedno su bili pet godina. Prošle godine kružile su glasine kako ljubi Liama Paynea(27), pjevača koji je 23 godine mlađi od nje, no nikada to nije potvrdila.

Nikada se nije udavala. 

- Volim mnoge ljude zbog različitih razloga - rekla je svojedobno Naomi koja je ljubila i vozača Formule 1, 15 godina mlađeg Lewisa Hamiltona (36), a ostali su u prijateljskim odnosima. 

No sad je, čini se, napokon pronašla svoju sreću. Naomi je navodno u vezi s multimilijunašem, kojeg je upoznala preko zajedničkih prijatelja,  žive zajedno u njezinom stanu unajmljenom stanu vrijednom 12 milijuna dolara u New Yorku, a par se drži podalje od očiju javnosti. 

Prošle godine se u tajnosti preselila na Manhattan, a u medije je procurila je informacija da je za Naomin 50. rođendan u svibnju 2020. njezin dečko ispunio cijeli stan cvijećem i na to potrošio tisuće dolara. Ona se pohvalila time na Instagram storyju i napisala blagoslovljena te stavila dva emotikona srca. 

- Ušla je u novu fazu života i mnogo je smirenija, puno blaža nego prije 10, 15 godina. Rekla je samo svom najužem krugu prijatelja o bebi tako da je vijest bila šok za desetke njezinih prijatelja. WhatsApp grupe su bile pune poruka, svi su pitali sve tko bi taj njen misteriozni muškarac mogao bit. No Naomi zasad želi svoj ljubavni život sačuvati privatnim, ali uvijek je bila odlučna u tome da će imati dijete s muškarcem ili bez njega. Čak je nedavno natuknula prijatelju da je sad ponovno san, no ne želi o tome govoriti ni svom timu za odnose s javnošću pa nitko ne zna sa sigurnošću. Unatoč svemu, Naomi je samostalna žena i može sama odgojiti svoju kćer. Osjeća da je ta mala djevojčica sada njezina sudbina -  ispričao je izvor za The Sun. 

Posljednji šok javnosti je Crna Pantera priuštila kad je otkrila da je dobila bebu u 51. godini. 

Dok ju dio ljudi kritizira i naziva 'gerijatrijskom' mamom jer se odlučila za dijete u šestom desetljeću života, ostali su se fokusirali na to kako je to manekenki pošlo za rukom. 

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci