Lifestyle

Komentari 3

Manekenka Naomi Campbell pokazala svoju luksuznu vilu

Manekenka Naomi Campbell pokazala svoju luksuznu vilu

Naomi Campbell za magazin Architectural Digest otvorilav je vrata svoje luksuzne vile u Keniji. Oduševljena je umirujućim okruženjem vile kao i životinjama koje tamo obitavaju

Nakon posjeta Malindiju u Keniji u 90-ima, manekenka Naomi Campbell (50) ostala je oduševljena mjestom te je u uspavanom primorskom gradu kupila idiličnu vilu koja joj služi za bijeg i odmor već više od 20 godina. U to vrijeme, kada joj je ova vila u Africi zapela za oko, je još uvijek dominirala modnim pistama s revijama brendova kao što su Chanel, Vivienne Westwood i Versace.

POGLEDAJTE VIDEO: Soraja pokazala svoj luksuzni apartman

- To je vrlo smirujuće mjesto. Ovdje ne možete biti na telefonu ili gledati televiziju. Samo želite čitati i biti sami. Lijepo je biti okružen samo tišinom i cvrčcima - rekla je za Architectural Digest..

Campbell kaže kako je u kući željela zadržati što više autentičnog namještaja.

- Nekad smo imali radionicu sa stražnje strane kuće - otkrila je Campbell. Snimku njezine vile Digest je objavio i na Instagramu, a pošto većinu vremena provodi na relaciji New York - London otkrila je i kada najviše voli otići u Afriku.

- Divno je doći ovdje u srpnju. Sve životinje tada prelaze iz Kenije u Tanzaniju i vidite sve. Nevjerojatno je. To je kao da gledate National Geographic uživo - rekla je za Architectural Digest.

Najčitaniji članci