Obavijesti

Show

Komentari 360

'Drogirali su me, prijetili su mi i opetovano silovali na orgijama'

'Drogirali su me, prijetili su mi i opetovano silovali na orgijama'
3

Michael Egan optužuje redatelja 'X-Mena' da ga je sa svojim prijateljima silovao dok je još bio maloljetan. Kaže da su mu prijetili pištoljem i tretirali kao komad mesa

VIDEO

Još 2000-te moja majka otišla je na policiju i prijavila da me Bryan Singer zlostavljao, no nisu je htjeli ni slušati. Nikad me nisu ni ispitali da čuju moju priču. Singer i njegovi prijatelji, moguli u svijetu šoubiznisa, iživljavali su se na meni i mnogim drugim dečkima na orgijama koje su priređivali. Tretirali su nas kao da smo komadi mesa, ispričao je Michael Egan (30) na konferenciji za novinare.

Egan tvrdi da su ga napastovali u kući u losanđeleskoj četvrti Encino. Vlasnik kuće bio je prvi čovjek Death Row Recordsa, Suge Knight (48), no prodao ju je osnivaču Digital Entertainment Networka, Marcu Collinsu-Rectoru (48), kojeg Egan navodi kao jednog od pervertita koji su ga zlostavljali.

Policija je protiv Collins-Rectora još 2004. podigla optužnicu. Nagodio se s tužiocem i priznao krivnju samo po jednoj točki optužnice - seks s maloljetnikom. Registrirani je seksualni prijestupnik koji je policiji jako dobro poznat. Nakon toga, kaže Eganov odvjetnik otišao je iz SAD-a.

Jedino pravilo - u bazenu se ne nosi kupaći

- Na tim razularenim tulumima alkohol su mi nalijevali u grlo da se opijem i zatim me silovali. Collins-Rector jednom mi je čak prijetio pištoljem, ugurao mi ga u usta - kaže Egan. Dodaje kako je na partyjima postojalo jedno pravilo - kupaći kostimi u bazenu se ne nose. Kaže da su ga tako mnogi muškarci silovali dok je bio u bazenu i prisiljavali ga da ih oralno zadovoljava. Prvenstveno, naravno, Singer (48).

Prijetili mu da će nestati

- Marc Collins-Rector jednom me prilikom natjerao da se napijem, a zatim sam morao pod prisilom šmrkati kokain. Nakon toga me brutalno silovao - ispričao je Egan. 

Dodaje da su mu Collins-Rector i Singer prijetili govoreći mu da mu je bolje da zadovolji njih i njihove prijatelje jer će se inače pobrinuti da nikad ne uspije i da nestane. Prijetili su i njegovoj obitelji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 360
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin