Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Druga sezona bila je dosadna, hoće li treća sezona biti bolja?

Kraj druge sezone serije 'Daredevil' ostavio je previše pitanja kao što je ostavio i nekoliko dijelova radnje prikazao na nezadovoljavajuć način. Treća sezona trebala bi biti bolja

Foto: Twitter/Screenshot
2 komentara

Prva sezona serije 'Daredevil' je bila univerzalno prihvaćena, s ocjenom od gotovo 100% ili 10 na umalo svim stranicama gdje se ocjenjuju filmovi i serije. No druga sezona je promijenila nekoliko stvari, a s tim promjenama došla je i dosada kao i zamor.

Foto: Twitter/Screenshot2

Tako je dio priče s Punisherom gotovo naprasno završio, dok je onaj s Elektrom uglavnom ismijavan zbog neozbiljnosti. Sam kraj sezone ostavio je previše pitanja i nedovršenih dijelova radnje, pa su i to bili elementi koji su zasmetali gledateljima ove Marvelove serije. Serija 'The Defenders', u kojoj su se pojavili svi superheroji televizijskih serija po Marvelovim stripovima, nije osobito dobro prihvaćena, a stvari su se podosta pokvarile za Matta Murdocka (Daredevil) u toj sezoni.

Prvi foršpan za treću sezonu serije o slijepom osvetniku obećava nam možda povratak na staru slavu. Mračan razgovor u ispovjedaonici, kao i insinuacije neugodnih djela mogle bi pred nas dovesti možda najbolju sezonu ove serije.

Pogledajte prvi foršpan

Na žalost, do dolaska treće sezone ćemo se načekati jer Netflix još uvijek nije niti najavio datum kojeg bi mogli odgoditi. Ipak, očekuje se da bismo krajem godine mogli pogledati čime se bavio Wilson 'Kingpin' Fisk, izvrstan negativac kojeg je odglumio Vincent D'Onofrio u prvoj sezoni serije.

O daljnjim informacijama obavijestit ćemo vas pravovremeno.

VIDI OVO! Sve se vidi: 13 najboljih dekoltea Hollywooda!

Tema: FILM

Message