Obavijesti

Show

Komentari 0

Dub Incorporation promovira novi album Paradiseu Zagrebu

Dub Incorporation promovira novi album Paradiseu Zagrebu
1

Dvije godine nakon izvrsnog koncerta u Močvari, Dub Incorporation vraća se promovirati svoj aktualan peti album “Paradise” 6. svibnja ove godine!

VIDEO

Obožavatelji ovog benda mogu biti bez brige, uz singlove s novog albuma, moći ćete čuti i stare hitove poput “Rude Boy”, “My Freestyle” i mnoge druge.  Ali album “Paradise” simbolički će vas uvest u koncertni raj kojeg će predstaviti Dub Inc. u Močvari 6. svibnja, 2014. 

Dub Incorporation je glazbena skupina koja najbolje simbolizira inovaciju reggae glazbe iz Francuske unazad desetak godina. Potkraj 90-ih godina i početkom novog tisućljeća pojava Dub Incorporationa pridonijela je svježini francuskog pejzaža reggae glazbe. 

Grupa inspiriranih prijatelja koji mogu pisati dobro pogođene tekstove, potkovani efikasnim melodijama i zadivljujuće složnim glasovima njihova dva pjevača: Bouchkour posjeduje sve kvalitete sa svojim orijentalnim reggae izričajem, dok je drugi udahnuo snagu i energiju dancehalla. 

Nakon što su predstavili “Diversité”  2003. godine i pronašli svoje mjesto na sceni s  “Dans le décor”  2005., godine 2008. su potvrdili da su na čelu francuskog reggaea  s albumom “Afrikya” koji je bio izabran za najbolji francuski reggae album na Web Reggae Awards 2008. godine. Mješajući reggae i world music, Dub Incorporation osvajaju novu publiku pritom ne zaboravljajući svoje prve obožavatelje. 

S predzadnjim izdanjem “Hors contrôle”  grupa je uspjela ostvariti suptilnu mješavinu različitih utjecaja koje su im omogućile vodeću poziciju. Na petom studijskom albumu “Paradise” gostuju imena poput Skarra Muccija i Jah Masona. Dub Incorporation su uvijek na rubu pobune jedne čitave generacije, Dub Incorporation je bend festivalskog kalibra, a svoje glazbene čari magično utkaju u publiku ... Budite sigurni da će vas Dub Incorporation uvesti u svoju muzičku čaroliju u Močvari 6. svibnja, 2014.!

“Sada je pred nama najnoviji „Paradise“, njihov do sada najbolji uradak. Nikad popularniji Dub Inc. je u međuvremenu rasprodao Močvaru i odradio još tisuće ostalih svirki, a onda je iz studija izašao jedan od najboljih reggae albuma protekle godine.” – Tomislav Milićević (Reggae hr) 

www.reggae.hr/clanak.asp?id=3507

Cijene ulaznica:

Pretprodaja: 70,00 kn

Na ulazu u klub: 90,00 kn

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti