Obavijesti

Show

Komentari 0

Dubioza Kolektiv svira pred rasprodanim Domom sportova

Dubioza Kolektiv svira pred rasprodanim Domom sportova
1

Interes koji proteklih mjeseci vlada, a koji se pojačao prošle subote kad su karte rasprodane, nadmašuje bilo koje glazbeno gostovanje posljednjih nekoliko godina

VIDEO

U subotu 26. listopada u 21:30 Dubioza Kolektiv izaći će pred rasprodan Dom sportova na njihov najveći zagrebački koncert. Interes koji proteklih mjeseci vlada, a koji se samo pojačao prošle subote kad su karte rasprodane, daleko nadmašuje bilo koje glazbeno gostovanje posljednjih nekoliko godina. Dubiozi će se u Zagrebu na pozornici pridružiti odličan sarajevski indie rock bend Billy Andol.

OČEKUJE SE VELIKA GUŽVAS obzirom na očekivanu ogromnu gužvu organizatori su odlučili otvoriti vrata Doma sportova već u 19:30 i apeliraju na sve posjetitelje da dođu što je ranije moguće kako bi izbjegli gužvu i uhvatili parking.

Organizatori posebno ističu da nikako ne preporučuju dolazak mlađe djece na koncert. U slučaju dolaska djeca moraju obavezno biti u pratnji roditelja koje molimo da obrate posebnu pažnju na sigurnost.

SATNICA VEČERI

Satnica cijele večeri najavljena je prošli tjedan i neće se mijenjati:

19:30 otvaranje vrata

20:45 Billy Andol

21:30 Dubioza Kolektiv

OTVORENI SVI ULAZI SA JUGAOtvoreni će biti svi ulazi za građanstvo i sa lijeve i sa desne strane platoa na jugu Doma sportova (strana okrenuta prema hotelu Panorama).

Organizatori su osigurali dodatne redare kako bi pretres na ulazu bio brži, ali poziva se na raniji dolazak i korištenje svih ulaza kako bi se rasporedila gužva.

ULAZNICE Ulaznice za koncert su službeno rasprodane prošle subote i više ih nema u prodaji. U slučaju da nemate ulaznicu savjet organizatora je da je ne kupujete od preprodavača jer ne možemo garantirati njihovu validnost.

 SLUŽBENI AFTER PARTY - Službeni after party koncerta održat će se u Tvornici kulture uz DJ-e YEM kolektiva i besplatan ulaz za sve posjetitelje.

Dubioza Kolektiv nastupa u sklopu Tuborg Open Faira u zagrebačkom Domu sportova u subotu, 26. listopada te u riječkoj Dvorani mladosti u petak, 15. studenog. U Rijeci će im društvo na pozornici činiti Brkovi i S.A.R.S.  Oba koncerta dio su glazbene platforme Tuborg Open Fair koncipirane na način da atraktivnim glazbenim sadržajima te odabirom vrhunskih izvođača dodatno obogati hrvatsku koncertnu i festivalsku scenu.

Prvi livestream koncerta Dubioze Kolektiv samo na 24sata.hr

Svi koji neće moći prisustvovati spektaklu u Domu sportova, u koncertu će moći uživati pred svojim računalima jer vam 24sata.hr ekskluzivno donosi njihov prvi livestream ikad! Kliknite stoga 26. listopada u 21:30 sati na 24sata.hr i uživajte u hitovima Dubioze Kolektiv!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala