Show

Komentari 20

Duh na popustu: Ana Bučević je snizila cijene, na ljetovanju se sad vibrira za samo 8000 kuna

Duh na popustu: Ana Bučević je snizila cijene, na ljetovanju se sad vibrira za samo 8000 kuna

Noćenje u spomenutom hotelu inače stoji oko 700 kuna za standardnu dvokrevetnu sobu. Ako bi osoba bila sama u sobi s bračnim krevetom, to znači da Anini motivacijski govori stoje 3000 kuna po osobi...

Čini se da je pandemija korona virusa utjecala i na biznis Ane Bučević (41), samoprozvane motivacijske govornice. Njezine “visoke vibracije” ove godine stoje manje od prijašnjih.

POGLEDAJTE VIDEO: Iva Todorić o Vortex krstarenju

Motivacijski program, koji je nazvala “Vortex krstarenje”, prošle godine stajao je 17.000 kuna, a sad je na svojoj stranici objavila kako ima novo, jeftinije ljetovanje. Cijena? 8000 kuna.

- Vortex ljetovanje u Biogradu na Moru zamišljeno je kao pravi odmor za dušu i tijelo - glasi najava putovanja Ane Bučević. Posjetitelji “Vortex ljetovanja” odsjest će u Hotelu Adria, koji je udaljen svega 350 metara od plaže Soline, a 800 metara od centra grada. Hotel ima 208 soba, a gosti mogu uživati u wellness i beauty centru, buffet restoranu, raznim barovima, unutarnjim i vanjskim bazenima, sportskim igralištima...

Uz sve to, Ana, kao i inače, nudi sedam dana jutarnjih meditacija, tjelovježbi i njezinih predavanja. Ljetovanje počinje 18. lipnja i traje do 25. lipnja. Noćenje u spomenutom hotelu inače stoji oko 700 kuna za standardnu dvokrevetnu sobu, što bi za tjedan dana boravka bilo oko 5000 kuna.

Ako bi osoba bila sama u sobi s bračnim krevetom, to znači da Anini motivacijski govori stoje 3000 kuna po osobi. No ako se sobe dijele, Bučevićka dobije i više novca od posjetitelja svojih “Vortex ljetovanja”, iako je sad dala popust u odnosu na prošle godine. Još nije poznato hoće li joj se pridružiti prijateljica, Gazdina kći Iva Todorić (44), koja je vjerna njezinim motivacijskim govorima.

- Prošle godine nisam mogla ni pričati koliko sam plakala, ali sad sam dobila potpuni mir u sebi, čemu sam cijeli život težila. Srce mi je kao ovaj Brač ispred mene! Da me netko pita, cijeli život išla bih na ‘Vortex’ - opisala je Iva Todorić svoje iskustvo krstarenja s Anom Bučević. Gazdina kći je tad naglasila kako cijena uopće nije visoka.

- Možeš cijelu godinu štedjeti da dođeš na ovakvo mjesto - rekla je Iva. Pa tko voli i u doba krize ima viška 8000 kuna, neka izvoli...

Najčitaniji članci