Show

Komentari 3

Duje Čop ispod božićnog drvca ljubi suprugu Anu na Adventu

Duje Čop ispod božićnog drvca ljubi suprugu Anu na Adventu

Ana i Duje u vezi su sedam godina, a zaručili su se na Božić 2019. Manekenka je u jednom intervjuu otkrila kako su vjenčanje trebali imati u svibnju prošle godine no, da su je morali odgoditi zbog pandemije

Dinamovac Duje Čop (31) drži svoj privatni život daleko od očiju javnosti, stoga je mnoge iznenadio objavom niza fotografija sa suprugom Anom Kurobasom na svom Instagram profilu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na fotografijama bračni par pozira nasmiješen, a na jednoj od njih nogometaš ljubi suprugu. Osim što su se njihovi izljevi nježnosti svidjeli brojnim pratiteljima, fotografiju je lajkao i nogometaš Šime Vrsaljko. 

Par se vjenčao u lipnju ove godine. Sretne mladence odale su snimke koje je objavio Roman Obilinović dok par na društvenim mrežama nije ništa otkrivao. Na svadbi su bila i poznata hrvatska lica kao što su Robert Prosinečki i Ante Rukavina

Naime, Ana i Duje u vezi su sedam godina, a zaručili su se na Božić 2019.  Ana je u jednom intervjuu otkrila kako su vjenčanje trebali imati u svibnju prošle godine no, da su je morali odgoditi zbog pandemije. 

Najčitaniji članci